2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز سر کارم هنوز برم خونه تازه میخام ماکارونی درست کنم

نوش جان ماکارانیات خوب میشه من دوسدارم نرم باشه تودهن اب بشه اما نمیدونم چرا هرچقد دم میدم بازم اونجورکه میخام نمیشه یا له میشه و شفته یام یکم سفت لذیذ نمیشه

فعلا دارم کیک میپزم برای پسرم ببرم سورپرایز کنم واسه روز کودک البته دیشب باباش براش کیک خرید ولی عاشق کیک منه فداش بشم یه کادو هم براش گرفتم .😘😍😊

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
نوش جان ماکارانیات خوب میشه من دوسدارم نرم باشه تودهن اب بشه اما نمیدونم چرا هرچقد دم میدم بازم اونج ...

ای جانم آره عزیزم دلت نخاد خیلی خوب میشه من اینجوری درست میکنم

مواد سس ماکارونی با قارچ و سویا و گوشت چرخ کرده

اول سویا رو خیسانده و در آبکش ریز ریخته تا خوب ابش کشیده شود بعد پیاز داغ کرده و زردچوبه و ادویه پودرگوجه زده و سویا و خوب سرخ میکنیم تا بوی خامیش گرفته بشه و بعد گوشت همراهش تفت میدیم

و قارچها رو درشت حلقه کرده مخلوط میکنیم و نصفه یدونه فلفل دلمه ای ریز شده و در آخر کمی رب زده  و ابلیمو و آبغوره به سس میزنیم و کمی موقع دم گذاشتن ماکارونی مقداری از قارچها رو بصورت خام لابلای ماکارونیها برای خوشرنگ شدن ماکارونی.  وقتی آب بجوش رسید یک ق م خوری زردچوبه اضافه میکنیم و ماکارونیها رو در اب جوش میریزیم و 8 دقیقه زمان میدهیم و بعد آبکش میکنیم و بعد آب سرد روی ماکارونیها میریزیم و به این رنگ در میاد

از خدا بخواه...خواستم و شد....