2777
2789

دیشب موهام رنگ کردم الان وقتی شونه میکنه هنش میاد تو برس و شکنندس . وز هم شده خیلی . ب ارایشگره هم اگر بگم میگه خب دکلره همبنه , . چکارکنم خوب بشه , میگن اب نمک خوبه ,چون دیشب رنگ کردم میشه الان اب نمک بزنم ?

تیکر عروسیمه

ن بابا نمک ک خوشکترش میکنه

اگه سوخته باید کوتاهش کنی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه جقد کوتاه کنم نمیتونم واییییی یعنی خوب نمیشه 

ن دیگه موی سدخته ینی مرده دیگه درمان نمیشه

باید کوتاه بشه

هرکاریم بکنی بازم اونجوریه لعنتی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
فعلا تقوبتش میکنم شاید خوب یشه , 

باشه

ویتامینه بگیر بزار یکم نرمش کنه

موقتی نرم شاید شه ولی وقتی سوخته مگ زیبایی هم داره ...مو وقتی قشنگه ک سالم باشه 🤕🤕🤕🤕🤕

اخه جرااا سوخت , یعنی دوس داشتم رنگ کنم یبار توعمرمممم

تیکر عروسیمه
اره میگیرم امتحان میکنم . کوتاه کنم چقدشو باید کوتاه کنم همش?

تا جایی ک سوخته

دکلره همینه شاید زیاد رو سرت مونده همیشه ارایشگاه معتبر برو الان تنها راهش اینه ک تاجایی ک سوخته کوت ...

پایین همش سوخته , دلپ نمیاو کوتاه کنم زیاو بلندنیست اخه قبلش کوتاه کرده یودم . یعنی خیرسرم ارایشگاه معتبر بوده . 

تیکر عروسیمه
فعلا تقوبتش میکنم شاید خوب یشه , 

به حرفم گوش کن درست میشه...

اول هرروز روغن بادام میزنی...یدفعه نه...کم کم میزنی..جذب میشه....بعدهر دو سه ساعت یکبار تقویت کن....سعی کن تو هفته حداکثر دوبار موهاتو بشوری

دو بار هم در هفته ماسک عسل و الوئه ورا میزاری روی موهات...عسل گرم میکنی یکم وا بره..بعد با شیر هم میزنی میزاری رو سرت...بعد شستشو الوئه ورا میزنی

سه هفته رعایت کنی ۶۰..الی ۷۰ درصد بهبود داره

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟