2777
2789

سلام کسی ازین مدل تخت خریده ؟ راضی بودین از کیفیتش؟ مدل های چیلک که خیلی گرون میشهمن میخام از بالسا خرید کنم 

کسی از بالسا خریده ؟ یا مشابه

من میخوام برا سیسمونی خرید کنم خیلی مدلشو دوس دارم اما شوهرم همش دو دله میگه اینا شاید بشکنه بچه پسر ازش بالا پایین بره 

اگه تجربه دارین بگین ممنون میشم 

الان عکسشو میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من چيزي بخر ك هميشه مد باشه 

اونا مد شد بعدم از مد افتاد خيلي زود 

بنظر من خيلي شيك نيست و خسته كنندست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

این تخت نوجوانه عزیزم برای سیسمونی مناسب نیست

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
بنظر من چيزي بخر ك هميشه مد باشه  اونا مد شد بعدم از مد افتاد خيلي زود  بنظر من خيلي شيك ...

آخه برا پسر خیلی جذابه 

حداقل تا ۹ ۱۰ سالگیش براش خوبه چون نمیخوام تخت نوزاد بگیرم که باز ۳ سال دیگه عوض کنم

بنظر من چيزي بخر ك هميشه مد باشه  اونا مد شد بعدم از مد افتاد خيلي زود  بنظر من خيلي شيك ...

آخه سرویسای دیگه همه مث همه هیچ جذابیتی نداره

چیلک که انقد میاره و همیشه داره اگه از مد افتاده باشه که دیگه کار نمیکنه تو این سبک

میدونم ولی میخوام تا ۱۰ سالگی جواب بده دیگه  تخت برا کنار تخت خودم جدا میگیرم بده یعنی؟

نه خب اینجوری خوبه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘