2777
2789
عنوان

عکس یخچالم و خرماهای خشک...

1419 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها امروز بعد مدتها یخچالمو تمیز کردم و واقعا حالم خوب شد فقط یه مشکلی هست: نمیدونم با خرماهای خشک چکار کنم... راه حل میدین؟

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

اینم عکس یخچالم...ببینید چه تمیز شد🤣

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار فریز.‌من کلی فریز کردم برای یک سال کم کم درمیارم میخورم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من هیچی رو در باز نمیذارم تو یخچال

عه مگه بده؟

اینم عکس یخچالم...ببینید چه تمیز شد🤣

اهل کجایی ؟

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

من‌ی عالمه خرمای خشک داشتم چرخ کردم بیسکوییت بتی پور هم باهاش چرخ کردم یکم کره زدم بهشون نرم شه بعد گردش کردم غلطوندم تو پودر نارگیل یا گردو و گذاشتم یخچال همسرم هر موقع سر کار میرفت میبرد دنبالش هر وقت گشنش میشد میخورد یا عصرا با چایی براش میاوردم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یه راه حل دیگه. بشور بزار توی اب هسته گیرب کن با گلاب میکس کن با غذاساز و کیک خرما یا کلوچه خرمایی درست کن یا خرما داغ.‌یا حلوای خرما

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀