2777
2789
عزیزم دخترم من دخترم همه این مشکلاتو داشته و باعرق نعنا شفا گرفته من یه مادرم که این هارو انجام دادم ...

خوب برای نفخش عالیه برای کولیک عالیه این روشت برای دلپیچه و ۰۰۰ ولی عرق نعنا رفلاکس را تشدید میکنه دکار مقدادی پدر رفلاکس کودکان حتی بخواد دارو برای کولیک بچه ها بده فقط کامی وی میده چون توش عرق نعنا نیست بقیه داروهای کولیک عرق نعنا جزوشونه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برای نفخش عالیه برای کولیک عالیه این روشت برای دلپیچه و ۰۰۰ ولی عرق نعنا رفلاکس را تشدید میکنه د ...

پدر رفلاکس و اگر دیدم میگم که دخترم همه موارد و داشت و اشتباه میکرده وعرق نعنا برای دختره نازنینم حکم معجزه رو داشت وخیلی خوب شد 

شکمشو با روغن زیتون گرم ماساژ بده.حتما آروغشو بگیر.با سشوار ملایم هم میتونی رو شکمش بگیری.البته از ر ...

روغن زیتون دارم تو یخچال گرمس کنم یعنی

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
عزیزم دخترم من دخترم همه این مشکلاتو داشته و باعرق نعنا شفا گرفته من یه مادرم که این هارو انجام دادم ...

میشه بگی چقد عرق نعنا با چقد اب و نبات قازی کنم.دیشب یکم بهش دادم چند قطره

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
میشه بگی چقد عرق نعنا با چقد اب و نبات قازی کنم.دیشب یکم بهش دادم چند قطره

ببین من عرق نعنا رو خالص میدم یه قاشق  چایخوری بده

کارایی که گفتم وبکن 

بعددددددددد تو شیر خشکش نبات بریز