2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم هفته پیش توی واژنمو با سرم شستشو داد..گف عفونت نداری..اگه هم داسته باشی ازبین میره..نمیدونم به ...

دیوونه شدن نداره دختر

چیزی نیست ک

هیچیم نمیشه

فردا میری دکتر خیالت راحت میشه

اصلا استرس نداشته باش

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
نمیدونم به خدا...دکترم اینکارو کرد..الانم انقد نگرانم..استرس گرفتم..خدا میدونه

استرس نگير  دختر 

ايشالا چيزى نيست 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
دیوونه شدن نداره دختر چیزی نیست ک هیچیم نمیشه فردا میری دکتر خیالت راحت میشه اصلا استرس نداشته ب ...

اخه میدونی چیه دوست عزیز..ازاول بارداری هرهفتش یه چی داشتم..سرکلاژ شدم گفتم خب..خیالم راحت شد..بعدش.خارش شدید..داشتم جوری که توعمرم اینطور نشده بودم..دکترم پماد..قرص واژینال داد..اثرنکرد..اخربا سرم شستشو داد..حالا خارشم خیلی بهترشده..خیلی..امرور ترشح سبزدیدم..دیکه کلافه شدم..

اخه میدونی چیه دوست عزیز..ازاول بارداری هرهفتش یه چی داشتم..سرکلاژ شدم گفتم خب..خیالم راحت شد..بعدش. ...

توکلت بخدا باشه

انشاالله این چند وقتتم تموم میشه

بارداری هر لحظش استرسع

ولی اینو میگم ک خیالت راحت باشه واقعا چیز خاصی نیست

احتمالا ی ذره عفونته ک تازه بوجود اومده و زودم از بین میره

اصلا لازم نیست هی استرس بکشی

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
توکلت بخدا باشه انشاالله این چند وقتتم تموم میشه بارداری هر لحظش استرسع ولی اینو میگم ک خیالت راح ...

ممنونم دوست عزیز..خدارو قسم میدم به حرمت خانوم فاطمه زهراش..همه باردارها..بچشونو به سلامت بقل بگیرن..منو شماهم همینطور

ممنونم دوست عزیز..خدارو قسم میدم به حرمت خانوم فاطمه زهراش..همه باردارها..بچشونو به سلامت بقل بگیرن. ...

انشاالله عزیزم

مطمئن باش هیچی نیست