الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 عنوان کیا تو بارداری ترشح سبز داشتن 302 بازدید | 16 پست من 3 هفتس سرکلاژ شدم..امروز یه ترشح سبز..خیلی کم دیدم فردا وقت دکتردارم..نگرانم.خیلی 1398/07/16 | 02:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabzak عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3089 واى منم بايد بشم خيلى استرس دارم 😭 🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 عفونته بنظرمنترس لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 عفونته بنظرم نترس دکترم هفته پیش توی واژنمو با سرم شستشو داد..گف عفونت نداری..اگه هم داسته باشی ازبین میره..نمیدونم به خدا دیکه دیونه شدم
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 دکترم هفته پیش توی واژنمو با سرم شستشو داد..گف عفونت نداری..اگه هم داسته باشی ازبین میره..نمیدونم به ... دیوونه شدن نداره دخترچیزی نیست کهیچیم نمیشهفردا میری دکتر خیالت راحت میشهاصلا استرس نداشته باش لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
sabzak عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3089 همون شستوشو ميگن ضرر داره 🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
natmella عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 866 واقعا؟؟چیکارکرد اونوقت... شوخی کردم آجی😂 بنظرم واسه شما عفونته به دکتر بگو Who gives a shit?
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 همون شستوشو ميگن ضرر داره نمیدونم به خدا...دکترم اینکارو کرد..الانم انقد نگرانم..استرس گرفتم..خدا میدونه
sabzak عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 3089 نمیدونم به خدا...دکترم اینکارو کرد..الانم انقد نگرانم..استرس گرفتم..خدا میدونه استرس نگير دختر ايشالا چيزى نيست 🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 دیوونه شدن نداره دختر چیزی نیست ک هیچیم نمیشه فردا میری دکتر خیالت راحت میشه اصلا استرس نداشته ب ... اخه میدونی چیه دوست عزیز..ازاول بارداری هرهفتش یه چی داشتم..سرکلاژ شدم گفتم خب..خیالم راحت شد..بعدش.خارش شدید..داشتم جوری که توعمرم اینطور نشده بودم..دکترم پماد..قرص واژینال داد..اثرنکرد..اخربا سرم شستشو داد..حالا خارشم خیلی بهترشده..خیلی..امرور ترشح سبزدیدم..دیکه کلافه شدم..
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 اخه میدونی چیه دوست عزیز..ازاول بارداری هرهفتش یه چی داشتم..سرکلاژ شدم گفتم خب..خیالم راحت شد..بعدش. ... توکلت بخدا باشهانشاالله این چند وقتتم تموم میشهبارداری هر لحظش استرسعولی اینو میگم ک خیالت راحت باشه واقعا چیز خاصی نیستاحتمالا ی ذره عفونته ک تازه بوجود اومده و زودم از بین میرهاصلا لازم نیست هی استرس بکشی لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
الساشکر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 771 توکلت بخدا باشه انشاالله این چند وقتتم تموم میشه بارداری هر لحظش استرسع ولی اینو میگم ک خیالت راح ... ممنونم دوست عزیز..خدارو قسم میدم به حرمت خانوم فاطمه زهراش..همه باردارها..بچشونو به سلامت بقل بگیرن..منو شماهم همینطور
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 ممنونم دوست عزیز..خدارو قسم میدم به حرمت خانوم فاطمه زهراش..همه باردارها..بچشونو به سلامت بقل بگیرن. ... انشاالله عزیزممطمئن باش هیچی نیست لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان