2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون دانشگاه بدرد میخوره

از جنبه این که وارد اجتماع میشی بله. اما واقعا من پشیمونم که چرا اون سال دندون آزاد نرفتم. چون الان رشته های دیگه درامد نداره.

خب پس شما هم میخوای کنکور بدی؟ من نهایت روزی دو الی سه ساعت وقت دارم

اره من یازدهمم ولی از وقتی دورو بریا مو میبینم کلا ولش کردم 

ماعم که به هر کی خوبی کردیم به خوبی ما رو کرد...  
از جنبه این که وارد اجتماع میشی بله. اما واقعا من پشیمونم که چرا اون سال دندون آزاد نرفتم. چون الان ...

من فوقش دوست دارم پرستاری بخونم هم راحتم هم ارامشم بیشتره

ماعم که به هر کی خوبی کردیم به خوبی ما رو کرد...  

منم دوسال پیش کنکور دادم دولتی راه دوردومدم نرفتم باز میحپحوام شرکت کنم ولی نظام جدید... میگن امسال همه نظام جدیدا درومدن نظام قدیما رتبهاشون افتضاح شده کتابارم نگاه کردم تو تجربی زیست خیلی اسونتر شده از قدیم ...بقیه کتابام همونه با اندکی تغییر فقط زیست تغییر کرده ک همه فصلای مرتبط بهم اومده تو ی فصل مثلا   DNAو مایجا میخوندیم بعد ربط پیدا میکرد ب کتاب سال بعد نظام جدید اینجوری نیس همه فصلای مرتبط بهم و جمع کردن تویه فصل اینجوری خیلی بهتره