2777
2789

ترس چی عزیزم سه تاصلوات بفرست اسم  چهادره معصوموبیار دوباره صلوات بفرست راحت بگیر بخواب 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم. چند لحظه خوابم برد یهو از خواب پریدم الان دیگه میترسم

خوب از چی میرسی اخه جانم

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
خوب از چی میرسی اخه جانم

از تنهایی .هیچ صداییم نمیاد میترسم الان تلویزیونو روشن کردم دیگه از شدت ترس خوابم نمیبره

هیچ وقت تنها نبودم همیشه شبا شوهرم خونه بود

خدایا خودت کمکم کن😢😢😩

از تنهایی .هیچ صداییم نمیاد میترسم الان تلویزیونو روشن کردم دیگه از شدت ترس خوابم نمیبره هیچ وقت تن ...

عزیز دلم خدا همیشه پیش ماس از رگ گردن بهمون نزدیک تر صداش که بکنی میبینی چقد بهت نزدیکه توکل کن بخودش خودش گفته ذکر من ارامش قلب شماست اروم میشی عزیزم ❤❤