یه سوال دیگهم اینکه مشاور مثلا زن و شوهر با هم مشکل دارن اگه یکیشون جلوتر بره با مشاور حرف بزنه و مخ شو بزنه و کاری کنه که مشاور حقو به اون بده، به نظرتون همچین چیزی امکان پذیر هست؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا نرین تو رو به قران نرو . زندگیم نابود شد بعد از این نابودی تازه با صدها خانواده اشنا شدم که مشکل کوچیکی داشتن رفتن مشاوره کارشون به طلاق کشیده.
وااااا اگر میخوای مشکلت حل بشه مخ زدن نداره اگر شما مشکل داری باید حلش کنی تا زندگیت درست بشه بله ...
اخه میدونی شوهر من یه جوری واسه من خط و نشون میکشه انگار مشاور از الان قراره حقو به اون بده و... من محکومم از الان و...
اون خوبه من بدم...
برگشته به من میگه مشاورو خودت انتخاب کن ولی هر چی گفت باید گوش کنی... انگار فقط ادم بدم و مشاور قراره به من بگه من چه کارایی رو بکنم چه کارایی رو نکنم و... همه ایرادا از منه
من نمیشناسمش.......خودم یہ سری مشکلات داشتم یکی از آشناھام ک طلبہ اس آی دی شو داد گفت این خانم خیلی دونا و فھمیدہ ای ھستش و میتونع کمکت کنہ روانشناسی خوندہ......
♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙