2777
2789

یه سوال دیگهم اینکه مشاور مثلا زن و شوهر با هم مشکل دارن اگه یکیشون جلوتر بره با مشاور حرف بزنه و مخ شو بزنه و کاری کنه که مشاور حقو به اون بده، به نظرتون همچین چیزی امکان پذیر هست؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا نرین تو رو به قران نرو . زندگیم نابود شد بعد از این نابودی تازه با صدها خانواده اشنا شدم که مشکل کوچیکی داشتن رفتن مشاوره کارشون به طلاق کشیده. 

محض رضای خدا نرو 

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤

نمیشه مخ مشاور رو بزنی 

ولی میتونی زودتر بری خودت یکم بیشتر حرف بزنی حرفایی که دوست نداری شوهرت بفهمه یا چنتا راه کار یاد بگیری

ولی اگر مشاور شوهرتو خواست و اون همکاری نکرد بازم میشه خیلی چیزا رو درست کزد چون یه طرف قضیه که شما هستی کار بلدتر شدی

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
وااااا اگر میخوای مشکلت حل بشه مخ زدن نداره اگر شما مشکل داری باید حلش کنی تا زندگیت درست بشه بله ...

اخه میدونی شوهر من یه جوری واسه من خط و نشون میکشه انگار مشاور از الان قراره حقو به اون بده و... من محکومم از الان و... 

اون خوبه من بدم... 

برگشته به من میگه مشاورو خودت انتخاب کن ولی هر چی گفت باید گوش کنی... انگار فقط ادم بدم و مشاور قراره به من بگه من چه کارایی رو بکنم چه کارایی رو نکنم و... همه ایرادا از منه

کیه اسمش

من نمیشناسمش.......خودم یہ سری مشکلات داشتم یکی از آشناھام ک طلبہ اس آی دی شو داد گفت این خانم خیلی دونا و فھمیدہ ای ھستش و میتونع کمکت کنہ روانشناسی خوندہ......

♥💜💛💚💙من با تو بود ❣که فهمیدم ❣آرامش یعنی بودن میانِ❣آغوش کسی که دوستش داری♥💜💛💚💙