2777
2789
عنوان

مامانای که نی نی دیماهی تو دلتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 85 پست
نمیدونم...اتفاقا دفعه پیش به  دکتر گفتم اگه نیازه استفاده کنم....آخه بهداشت خیلی ترسوندم...بازم ...

دكتر و ول كن بعضي دكترا بي خيالن

كدوم شهر هستي؟

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی معذرت میخوام ولی برام سواله رابطه هم دارین من که اصلا میل جنسی ندارم ۶ماهه از همسرم جدا میخوابم ...

ما رابطه داریم...ولی خیلی کم...البته به قول شما منم اصلا میلی ندارم...ولی اصلا اینو به همسرم نگفتم...بیشتر به خاطر ایشون...اذیت هم نمیشم...ولی خب خودم هیچ کششی ندارم...قبلا اینجور نبودم اصلا

ا
ما رابطه داریم...ولی خیلی کم...البته به قول شما منم اصلا میلی ندارم...ولی اصلا اینو به همسرم نگفتم.. ...

من ۴ماه ویار شدید معده درد درحد مرگ داشتم بیچاره همسرمم حال روزمو میدید درک میکرد الان خداروشکر بهتر شدم بازم درخواست نمیکنه چون واقعا برام عذاب اوره 

آر دیگ ولی پاهامو همیشه می‌گرفتم بالا ی ده دقیقه آیی.    هر وقت حال داشتیم ولی یادم ...

بچه اتون دختره یا پسر؟

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
من ۴ماه ویار شدید معده درد درحد مرگ داشتم بیچاره همسرمم حال روزمو میدید درک میکرد الان خداروشکر بهتر ...

همسر منم درخواست نمیکنه بنده خدا...کلا خیلی باهام راه میاد...من خودم نمیخوام خ فشار روش باشه...

ماهم تا ماه چهار به خاطر ویار شدیدم رابطه نداشتیم

ا
خخخخ ولی شنیدم بچه های زمستون زود عصبانی میشن داداشمم دی ماهی یه مرد خشن    

چرا دروغ 

خودم دیماهی ام

اما پسرای دیماهی خیلی نرمان توشون ندیدم

زود عصبی میشن.. جاه طلب اند و خیلی اهل مسوولیت نیستند

خدایا تنهامون نزار
چرا دروغ  خودم دیماهی ام اما پسرای دیماهی خیلی نرمان توشون ندیدم زود عصبی میشن.. جاه طلب اند ...

خواهر منم دی ماهیه‌.‌‌...خیلی ماهه ولی یه کم زود جوشه و زود عصبی میشه...البته خیلی کله واقعا واقعا دلسوز و مهربونه

ا