mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 عنوان مانون زبان کیش ایر 44 بازدید | 4 پست راضی هستید شما؟بیشتر قواعد کار میکنن یا مکالمه؟ بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝 1398/07/15 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 ک بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
teodora عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 1015 من سفیر میرم سخن عشق نه آنست که اید به زبان/ ساقیا می ده و کوتاه کن این گفت و شنفت
mahsayi_sh مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 630 من سفیر میرم بیشتر چی کارمیکنن هزینه هرترم؟ بخند...موقع عصبانیت بخند موقع گریه بخند بزار همه بفهمنن چقدر قوی هستی:)😂😂😂😂توبهترینی این همیشه یادت بمونه دوست من.......بیاین خودمون باشیم مگ خودمون چشه!!!!!! ودر اخر انسانم ارزوست🍃🍃🍃خوب از بالای منبر بیام پایین دیگ خسته شدم🤪😝
teodora عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 1015 بیشتر چی کارمیکنن هزینه هرترم؟ Speaking سخن عشق نه آنست که اید به زبان/ ساقیا می ده و کوتاه کن این گفت و شنفت