2777
2789
عنوان

کسی دعایی بلده تا ...

111 بازدید | 8 پست

شراکت دونفر بهم بخوره بدون دردسر؟

خیلی نیاز دارم میترسم برم دعا نویس ی کاری کنه زندگیم بدتر شه یا راه جن باز بشه

نمیتونمم بپای شراکت صبر کنم

چون ضرره همش

با قلبت دعا کن همین برای خودت واسه دیگران‌نمیگیره

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو نمیدونم

ولی شنیدم اگه سوره کوثرو مدام بخونی بنیته اون شخص ، یا بخونی ب صورتش از دور فوت کنی ، دیگه اون شخص از زندگیت میره بیرون

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
چرا

چون طرف مقابلت شاید نمیخاد و این به ضررش شاید واسه تو دعاس واسه اون ضرر برای همین واسه اون دعای تو میشه نفرین به خودت برمیگرده

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اینو مطمئنم ک برا اونم سوده

از نظر تو اینه ولی اون اینو نمیخاد