2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید که جواب همتون رو نمیدم همه رو دارم میخونم بخدا دستام می لرزه

عزیزدلم برای منم ماه قبل هاله افتاد ولی پریود شدم

ولی بیبی چک به این پررنگی ۱۰۰ درصد مامان شدی 😍

برای منم دعا کن دوست خوبم ک منم واقعا این ماه مامان بشم 

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
ببخشید که جواب همتون رو نمیدم همه رو دارم میخونم بخدا دستام می لرزه

عزییییییییییزم.مبارکه.چند وقته منتظر بودی؟؟

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
عزیزدلم برای منم ماه قبل هاله افتاد ولی پریود شدم ولی بیبی چک به این پررنگی ۱۰۰ درصد مامان شدی 😍 ...

ان شاءالله که از غیب الهی دلت شاد بشه گلم و خدا به شما و چشم انتظارا هم اولادی سالم و صالح عنایت کنه🙏

بخدا اصلا این ماه امید نداشتم الانم شک دارم تا آزمایش بدم و مطمئن شم

برعکس این ماه خدای استرس و اضطراب بودم می ترسم در صورت مثبت بودن خدای نکرده تأثیر بدی رو جنین داشته باشه😫

و قل رب أنزلنی منزلا مبارکا و أنت خیرالمنزلین  
ان شاءالله که از غیب الهی دلت شاد بشه گلم و خدا به شما و چشم انتظارا هم اولادی سالم و صالح عنایت کنه ...

نگران نباش عزیزدلم خدا خودش داده خودشم صحیح و سالم میرسونه تو بغلت 😍😘😘

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
نگران نباش عزیزدلم خدا خودش داده خودشم صحیح و سالم میرسونه تو بغلت 😍😘😘

ممنونم عزیزم 🌹

ان شاءالله 🙏

عزیزم مطمئن مطمئن باش یه بتای تپل منتظرته🤩 خیلیییی مبارک باشه همین لحظه با همین حال خوشت برای همه ی منتظرا دعا کن منکه حس میکنم به ته خط رسید! 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
عزیزم مطمئن مطمئن باش یه بتای تپل منتظرته🤩 خیلیییی مبارک باشه همین لحظه با همین حال خوشت برای همه ی ...

قربونت گلم خدا از زبونت بشنوه , ان شاءالله 🙏

خدا نکنه به ته خط برسی عزیزم درکت میکنم چون خیلی این حس رو تجربه کردم و بد حسیه به آخر خط رسیدن ولی با این حال همیشه واسه چشم انتظارا دعا میکنم که خدا به همه اولادی سالم و صالح عنایت کنه مخصوصا به شما دوست عزیزم الهی دلت شاد بشه واسه منم دعا کن که این بی بی مثبت در حد توهم نباشه و منم بتونم به دل خوش و عاقبت بخیری مثه بقیه باردارا یه مامان لایق باشم و همینجا تیکر بارداری بزنم🙏😍

عزیزم مطمئن مطمئن باش یه بتای تپل منتظرته🤩 خیلیییی مبارک باشه همین لحظه با همین حال خوشت برای همه ی ...

شما چند وقته منتظری گلم؟

قربونت گلم خدا از زبونت بشنوه , ان شاءالله 🙏 خدا نکنه به ته خط برسی عزیزم درکت میکنم چون خیلی این ...

فدای تو خواهری مرسی مهربون😘 

توکل به خدا خودش شاهده که دیگه نمیتونم ادامه بدم خیلی سخته انشاالله هیچ کسی چشم انتظار مادر شدن و نکشه🙏

اصلا نگرانی و استرس نداشته باش عزیز دلم حتی یه درصد هم احتمالش نیست این بی بی خوشرنگ اشتباه باشه انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و فندوقت سالم بیاد بغلت😊😍

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ                    و من در انتظار معجزه🤲
شما چند وقته منتظری گلم؟

من ۸ ماه اقدام بودم حامله شدم متاسفانه سقط شد بعد اونم یه سال و نیمه اقدامم و ناامید 

فدای تو خواهری مرسی مهربون😘  توکل به خدا خودش شاهده که دیگه نمیتونم ادامه بدم خیلی سخته انشاا ...

خدا نکنه عزیزدلم , ان شاءالله تنت همیشه سالم باشه🙏

بابت دعای زیباتم ممنونم گلم 😘 دَرکِتَم میکنم میدونم بخدا چشم انتظاری تو هر زمینه ای خیلی سخته دیگه واسه بارداری و مادرشدن که جای خود داره😳

خداشاهده که منم تا الان کم مشکل تو زندگیم نداشتم که این چشم انتظاری واسه باردارشدن یکی از اونا بوده ولی چه میشود کرد باور کن هرچی بیشتر تلاش کنی کمتر به نتیجه میرسی دیگه من اینو با همه ی وجودم باور دارم هیشکی توان مقابله با اون بالایی رو نداره ...

آجی جونم از خدا و با تموم قلبم میخوام تو همین ساعت و لحظه شما هم به تمام خواسته هات مخصوصا حاملگی بی دردسر برسی عزیزم🙏😍