2777
2789
عنوان

کی حلوای شیربلده؟؟

137 بازدید | 25 پست

سلام خانما من حلوای شیر درست میکنم توپ توپ میشه آردش یا شاید شکرش ،،حالت دون دون،،ب نظرتون مال سردی شیر نیست ک ب ارد اضافه میشه،،خدایییی خوشمزه س ولی حیف این دوسریه درست میکنم اینجوری میشه😟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شیررو باید بجونین و بعد از اینکه جوش اومد زعفرونو اضافه کنید و بعدم گلاب

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
حلوای شیر دو جور درست میشه 

ی جور ک ب آب(شحط) وشیره،،ی جور شیر تنها هردو مدل اینجوری شد😟

ی بار ارد باید خامیش رو بگیری بعد روغن بریزی سرخش کنی و تو ی قابلمه دیگ شیرو شکر رو به حالت شرلت دربیاری  و بریزی تو موادت و قشنگ هم بزنی ..دست میخوادا هم زدنش تا دون دون یا گوله گوله نشه 

من قبلا درست کردم خیلی یکدست و لطیف بود  شاید شکرشو خوب تو شیر حل نمیکنی؟ یا خوب هم نمیزنی وق ...

من روی کلیپ آشپزخانه کوچک من درست کردم،شکررو تو شیر حل نکرد،،شما شیررو میجوشونی،،اگه میشه دستورشو بهم بده مرسی

عزیزم شیررو باید بجونین و بعد از اینکه جوش اومد زعفرونو اضافه کنید و بعدم گلاب

آره سرد ریختم ،،طبق دستور آشپزخانه کوچک من ،،چشم شما درست کردی یا روی تجربه بقیه میگید🌼

ی بار ارد باید خامیش رو بگیری بعد روغن بریزی سرخش کنی و تو ی قابلمه دیگ شیرو شکر رو به حالت شرلت درب ...

پس خوب هم نزدم شما شیروزعفران وهل وشکر رو قاطی میکنی میزاری رو شعله بجوشه درست؟؟

عزیزم مگه تو شیر با شکر نمیجوشونی بعد ب ارد سرخ شده تفت نمیدی ؟ 

ن سرد اضافه کردم شکرش هم همینجوری رو کلیپ آشپزخانه کوچک من درست کردم

من روی کلیپ آشپزخانه کوچک من درست کردم،شکررو تو شیر حل نکرد،،شما شیررو میجوشونی،،اگه میشه دستورشو به ...

آردو تفت میدم بعد الک میکنم و میزارم رو گاز توش کره و روغن میریزم و کمی تفت میدم شیرو شکرو میجوشونم بعد گلاب و زعفرون زیاد میریزم خاموش میکنم هل هم میزنم بعد میریزم تو آردو هم میزنم شعله گازت کم باشه تا حلوا جم شه

آردو تفت میدم بعد الک میکنم و میزارم رو گاز توش کره و روغن میریزم و کمی تفت میدم شیرو شکرو میجوشونم ...

ممنون پس عطری جات هاوشکروشیر وزعفران رو باهم میجوشونی،،ممنون پس کلیپ شکررو همینجوری ریخت،،شیرم سرد مادرم خندید گفت من قبولش ندارم این کلیپو