2777
2789
عنوان

بیبی چک خودکاری

| مشاهده متن کامل بحث + 6347 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا توهم هالش همینجوری بود؟ همین رنگی؟ صورتی بود یا قهوه ای 

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 
اره عزیزم اینجوری بود ماله من. اما ایشالا ک بارداری بنظرم ازمایش بهتره و دقیق تر فعلا صبر کن خودم اس ...

منم استرس دارم پس برا منم منفیه منتظر پریود میمونم دیگ

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 
برا توهم هالش همینجوری بود؟ همین رنگی؟ صورتی بود یا قهوه ای 

عین همین بود یکبار دیگه هم که انجام دادم بی بی چک معمولی بود مارکشو نمیدونم توجه نکردم اونم مثبت شد هاله کم رنگ اما نبودم

استرس نداشته باش عزیزم از کجا میدونی که برا توهم منفیه ایشالا ک هستی

ممنون اما فکر نکنم

استرس نداشته باش عزیزم از کجا میدونی که برا توهم منفیه ایشالا ک هستی

اصلا بهش توجه نکن بهش فکر نکن ک میشی یا ن ایشالا ک هستی میدونم سخته بهش فکر نکردن منم مثل توم خودتو سرگرم کن یا میشی یان

اخه منم ۲۰روزه تاخیر دارم چندروز پیش ظهر انجام دادم منفی شد دیگه بیخیالش شدم اولین بارم هست که انقد ...

انشالله ک خیره گلم

@☆nafas70☆ سلام هستید؟ من بیبی جک خودکاری مارک رودس زدم تو ی تایپیک دیدم شما هم زده بودید باردار بودین؟