2777
2789
عنوان

خانومای ک نمیدونن چدنای گاز چجوری مث روز اولش کنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها من این کارو کردم چدن گازم تمیز شدش اما تمام عید برای سوختگی پاهام میرفتم سوانح سوختگی مطهری پ ...

شرمنده ولی🤣🤣🤣🤣🤣

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
شرمنده ولی🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂ببین میدونی موضوع چی بودش موقعی که میپاشید به پام هیچ حسی نداشتم وقتی کارم تمام شدش پاهامو شستم پوست پام میاومدش توی دستم کمتر از ۱۰ دقیقه هر دوتا پام شدش پر از تاول ریز که رفتم سوانح سوختگی دکتره غش کرده بود از خنده میگفت ۵ روز مونده به عید این چه بلایی سر خودت اوردی 🤣🤣🤣

😂😂😂ببین میدونی موضوع چی بودش موقعی که میپاشید به پام هیچ حسی نداشتم وقتی کارم تمام شدش پاهامو شست ...

خداییش خیلی ضد حاله روز عیدی آدم ترجیح میده چندای گازش همون چرب و چیلی باقی بمونن

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من