2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 54 پست
اوهوم از ترم ۲ بهم میدن ولی همه میزنن تو سرم میگن چرا رفتی ابتدایی،قسم میخورم این همه شکستو بدبختیو ...

به حرف هیچ کس گوش نده 

فقط به هدفات فک کن 

باحقوقت کم کم به خودت برس

دندوناتو ارتو دنسی کن 

بعدشم بینیتو عمل کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو قصدت از ازدواج پوله که سخت در اشتباهی هیچ مردی نمیاد یه زن بگیره از ماه اولم شروع کنع هزینه کردن برا عمل های زیبایی تو. اینجوری که تو میگی ۲۰۰ میلیون خرج داری. بنظرت اون مرد مریضه بیاد اینهمه پول خرج کنه خب از اول میره یه زن اون شکلی میگیره.

اگه حقوق داری چرا دندوناتم درست نمیکنی مگه بیمه نداری؟

بنظرم رو عزت نفست کار کن اگه الان ۱۹ سالته چرا بفکر عمل زیبایی سینه هستی🤔

حداقل ها چین ؟

هدفی نزاشتن که بهش فک کنم همه میگن حقوق ابتداییا خیلی کمه ،تا وقتی تلافی نکنم دلم خنک نمیشه،دلیل خیلی از رفتارای آرما بدبختیاشونه که تو ایران درکشون نمیکننو فقط میزنن تو سرشوون

عزیزم تو قصدت از ازدواج پوله که سخت در اشتباهی هیچ مردی نمیاد یه زن بگیره از ماه اولم شروع کنع هزینه ...

الان مگه ۲۰۰ ملیون چیه ؟مرد پولدار واسش ۲۰ ملیونه خب من مامانو بابام کارمندن خودمم معلمم خواستگار پولدار ولی سن بالا دارم ،آدم هر چقدم حقوق خودش باشه دوست داره شوهرش پولدار باشه اون خانمم پرسید مشکلات جسمیت چیه من گفتم بهش مشکلاتمو ،نگفتم که میخام شوهرم خرج عملامو بده خودمم حقوق بگیرم