2789
عنوان

تخمدان کوچک

| مشاهده متن کامل بحث + 2456 بازدید | 39 پست
پیاز درمانیfshرو میبره بالا

من پیش دکتر نمیرم برام قرصای الکی بده من یه بار رفتم الکی واسم لتروزول و کلومفین داد ک همون موقع کیست زدم ناجور... رفتم یه دکتر دیگه گفت کیستت فقط واسه این قرصاس. دیگه ازون موقه به بعد خودم میگردم با داروهای گیاهی خپدمو درمان میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات لیست میکنم میفرستم امتحان کن شاید جواب گرفتی.. چند وقت اقدامی؟

مشکلت دقیقا چیه من ۴ساله وسنم ۲۴سالمه پری قطع شده وتخمدانا کار نمیکنن فولیکول ندارم حتی با کلومیفن تخم هویج وسنجد هم با ژل رویال دوسه ماهی خوردم نتیجه نداد این ماه کلومیفنم خوردم اصلان فایده نکرد

دقیقا چیا میشه بگید یه سریا معجون تقویت تخمدان هست ولی نمیدونم چطوری واز کجا تهیه کنم

ببین عزیزم دقیقا باید سر وقت به همه اینا عمل کنی 

قطره ویتاگنوس بخر از دارو خانه یا عطاری دارن صبح ۴۰قطره و شب ۴۰قطره قبل از غذا... 

فلفل سیاه و دارچین و سیاه دانه بگیر با عسل قاطی کن صبح ظهر شب یه قاشق ازش بخور 

گردو خیلی خوبه کنارشون گردو هم میتونی بخوری... 

هر روز ظهرا و شبا پیاز درمانی کن 

فقطو فقط پیازه زرد. همون ک پوستش حالت نارنجیه.

پیازه سفید و قرمز اصلا فایده ای نداره.. 

کنار گوشش میتونی بومادران تخم هویج فرنگی رازیانه . خوده گیاهه پنج انگشت رو دم کنی و بخوری.

همه اینارو ک گفتم جدا جدا هر روز سر یه ساعت مشخص برا هر کدوش تعین من و بخور. 

و اینم بگم زمان خوردنشون از روز اول پریودی تا دقیقا ۱۴روز بعدش ادامه میدی و سریع قطعش میکنی.

اگه انشالا همون ماه جواب داد ک داد اگع نداد تا ۶ماه همین راه رو ادامه بده 

ممنون عزیزم از راهنماییت....فقط چندتا مشکل هست...اول اینکه من پری نمیشم بدون دارو که از اول پری بخورم تا۱۴...اصلن نمیدونم چندم سیکلم اخه تخمدانا فعالیت ندارن

دوم اینکهت فلفل سیاه ودارچین وسیاهدونه که گفتی رو از هرکدوم چقدر قاطی کنم باهم؟؟؟

سوم اینکه پیاز درمانی واسهfshبالا خوب نیس...fshهورمون مغزی هست که واسه تحریک تخمدانا ترشح میشه  از من چون تخمدانا فعال نیستن این همورمون بالاس وپیاز درمانی واسش بده وfshبالا گرگرفتگی وریزش مو شدید میده ....

وگرنه چندماه پیاز درمانی همراه جوشنده هویج وانجیر خوردم فایده نکرد نه پری شدم نه باردار

واینکه ویتاگنوس۴۰تا صبح و۴۰تا شب خیلی نیست؟؟؟؟من یه مدت همین کا رو کردم گرگرفتگی داشتم بعد همون۴۰تا رو صبح خوردم