2777
2789

خيلي بي ادب و بيشعور . براي پارگي واژن رفته بودم به من ميگفتن تو كه مجردي اخه چرا سكس داشتي هم خودش گفت هم منشيش براي بار دومم كه رفتم باز گفت پارگي واژنه اين چه كاري بود كردي و اصلا نه به من دارو دادند نه ويزيتم كردن معاينم با اكراه انجام دادن بعد از ويزيتشون والله كه ت خيابون گريه كردم و زنگ زدم بهشون و گلگي كردم اين چه طرزه برخورد با بيماره ، نه من رو درست ويزيت نكردن نه درست توضيح دادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازش نگذره فقط اینجا عضو شدم که تجربمو بگم که شاید به درد کسی بخوره من چندماه تحت نظر این خانم بودم حرفم به اینه من هرهفته مطب این خانم بودم و سونوی واژینال میشدم ولی این خانم یه فیبروم ۱۱ سانتی اندازه طالبی رو تو شکم من ندیدن هیچ به خودشون زحمت ندادن یه سونوی شکمی واسه منی که قصد بارداری دارم بنویسن و فیبروممو ببینن الان دوماهه باردارم و عوارض فیبروم پدرمو دراورده بماند که میگن احتمال سقط و زایمان زودرس خیلی بالاست همه دکترا میگن چرا قبل بارداری پیگیری نکردی، همین خانم شبی که اولین آزمایش بتامو و اولین سونومو بردم پیشش گفت صددرصد خارج رحمیه همین امشب برو سقط کن من گوش ندادم در صورتی که الان قلب بچمم میزنه فقط بخاطر بی تخصصی ایشون و عدم تشخیص فیبروم بارداری سختی رو میگذرونم خدا نگذره ازش تو مطبشم که میری اگه کار فریز داشته باشی و قرار باشه پول حسابی بدی اول میری تو اگه یه ویزیت ساده باشه تا ۹ شب اسیری

ولی من تا عمر دارم دعاگوشون هستم،آی وی اف کردم و دو قلو باردارم،خدا خیرشون بده،هم با اخلاق هستن هم با تجربه،هر وقت تو داکتاپ بهشون پیام دادم زود جواب سوالمو دادن،به نظرم دوستان دیگه با غضب قبلی پیام نوشتن