2777
2789
من سی و یک هفته و چهار روز یک و هفصد بود،،دیگه بعد اون نرفتم سونو

دکتر بهت نگفت که کمه؟؟؟؟من ۱۶۰۰بود گفت خیلی ریزه دیگه نرفتین سونو؟؟؟!

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶۰۰ کمه واسه هفته ی ۳۱؟؟

واسه منم ۱۶۰۰ بود.دیگه سونو نرفتی؟؟؟؟

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
دکتر بهت نگفت که کمه؟؟؟؟من ۱۶۰۰بود گفت خیلی ریزه دیگه نرفتین سونو؟؟؟!

نه گفت وزنش خوبه نرمال هست...سی هشت هفته و چهار روز که رفتم سه و چهارصد بود

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
نه گفت وزنش خوبه نرمال هست...سی هشت هفته و چهار روز که رفتم سه و چهارصد بود

واقعا؟؟؟؟وای من خیلی نگرانم ۳۲ هفته رفتم وزن بچم ۱۶۰۰بود دکتر خیلی استرس بهم وارد کرد.

چکار کردی که وزن گرفت؟؟چیز خاصی مصرف کردی؟؟؟

واقعا؟؟؟؟وای من خیلی نگرانم ۳۲ هفته رفتم وزن بچم ۱۶۰۰بود دکتر خیلی استرس بهم وارد کرد. چکار کردی که ...

بستنی و کباب کوبیده زیاد خوردم...خودش خودبخود وزن میگیره نمیخاد نگران باشی اصلا...حالا من دارم دعا دعا میکنم دیگه وطن نگیره تا بدنیا میاد

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
بستنی و کباب کوبیده زیاد خوردم...خودش خودبخود وزن میگیره نمیخاد نگران باشی اصلا...حالا من دارم دعا د ...

دکتر که حسابی منو ترسوند گفت ریزه خیلی.الانم دارم یکم به تغذیه م میرسم دعا میکنم حداقل ۳کیلو بشه وقتی بدنیا میاد

من سی و یک هفته و چهار روز یک و هفصد بود،،دیگه بعد اون نرفتم سونو

بدنیا اومد وزن نینی چقدر بود و چند هفته؟

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
چهل‌و‌ یک هفته بدنیا اومد...چهار کیلو    

عزیزم🥰ممنون

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.