2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکس ..نه ازبین نرفت ...جاهایی ک نداشتمم درومد 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

هفت جلسه ب فاصله پنجاه روز بعدش هر سه چهار ماه بعدش هر شش ماه و بعد سالی ی بار و بعدم چند سالی بار باید تمدید کنی 

من از جلسه سه ب بعد راحتتتتتت شدم 

در حد خیلی کم میمونه و همش کمتر میشه

هفت جلسه ب فاصله پنجاه روز بعدش هر سه چهار ماه بعدش هر شش ماه و بعد سالی ی بار و بعدم چند سالی بار ب ...

منم الان ۶ ۷ جلسه اس میرم لیزر الکس، ولی سه جلسه اول ب فاصله پانزده روز. بعدش ماهی یک بار به همه نوبت اینجوری میدن. از جلسه سه اینا کمتر و نازکتر شد ولی هنوز درمیاد

ولی خیلی سخته فهمیدن حرفای اونی که چشاش قشنگه
منم الان ۶ ۷ جلسه اس میرم لیزر الکس، ولی سه جلسه اول ب فاصله پانزده روز. بعدش ماهی یک بار به همه نوب ...

دستگاه با دستگاه فرق داره

بدن با بدنم فرق داره

اگر مرکز معتبری هست و کسایی ک قبلا رفتن نتیجه گرفتن 

پس جلساتت رو مرتب ادامه بده و برو ان شاالله نتیجه میگیری

دستگاه با دستگاه فرق داره بدن با بدنم فرق داره اگر مرکز معتبری هست و کسایی ک قبلا رفتن نتیجه گرفتن ...

اره مرکز لیزر و درمان پوستیه. از ادمایی ک نتیجه گرفتن خبری ندارم فقط میبینم خیییلی مشتریشون زیاده. ولی جلساتش انقد نزدیکه به همدیگه نمیدونم علتشو. میشه الان ی مرکز لیرر دیگه برم مثلا؟ یا حتما تا اخر باید همینجا برم؟

ولی خیلی سخته فهمیدن حرفای اونی که چشاش قشنگه
اره مرکز لیزر و درمان پوستیه. از ادمایی ک نتیجه گرفتن خبری ندارم فقط میبینم خیییلی مشتریشون زیاده. و ...

اره مال من که هر پنجاه روزه بعضی وقتا میگم چه زود رسید موعدش حوصلم نمیگیره😂

عزیزم نمیدونم باید از کسی که تو این کاره بپرسی

***تخفيف براي تعداد 10 نفر  بمدت 10 روز***

* هايفوتراپي 900/000 تومان (با پيشرفته ترين دستگاه و نتيجه دهي فوق العاده)

* ليزر موي زايد کل بدن 360 هزار تومان

(با دستگاه الکس دايود امريکايي و کاملا بدون درد)- با پراتور خانم و آقا

* بلفاروپلاستي 450 هزار تومان

کوچک کردن بيني 350 هزار تومان

*** ليزر کل بدن دانشجويان با اراِثه کارت دانشجويي فقط و فقط 300/000 تومان

*** به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف استفاده از خدمات اهدا ميشود.

*** در صورت معرفي کلينيک به دوستان خود، 10% مبلغ خدمات دوستانتان زا هديه بگيريد.

* خدمات کلينيک:

ليزر موهاي زايد ، هايفوتراپي ،تزريق ژل، بوتاکس ، نخ ،ميکرونيدلينگ ،ميکرودرم ، هيدرودرمي، مزوتراپي سر ، صورت و سلوليت ،خال برداري ، پلاسما جت

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844 --86110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356- ساختمان ش .270 ( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد 6