2777
2789
عنوان

درد زایمان

1019 بازدید | 128 پست

سلام خانم ها.الان دوروزه درد شبیه به درد پریودی دارم انگار هر لحظه میخواد خون بیاد مثل زمان پریودی.داخل واژنم هم هر از گاهی از جام بلند میشم تیر میکشه.این درد ها میاد و میره.

هفته 39 هستم طبق سونو حالا به نظرتون با این علائم دهانه رحمم باز شده؟ یا وقت زایمان رسیده؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه یک روز در میون دکتر نمیری؟ آخرین بار معاینت کرد؟

نه داره دوهفته میشه که نرفتم.مسافرت بود تازه برگشت قراره امروز عصر برم مطبش

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
احتمالا نزدیکه ولی درد زایمان نیست پیاده روی کن تا درد اصلیت شروع شه

وای خدا نه.میخوام سزارین شم پیاده روی که طبیعی میشه

من از هفته ۲۸درد واژن دارم ،مثل درد پریودی

الان هفته۳۳هستم تاپیکتونو دیذم نگران شدم

بچمم بریچه😢

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿