2777
2789
عنوان

حذف تاپیکها

127 بازدید | 21 پست

سلام.بچه ها من باید تاپیکامو حذف کنم، میشه راهنماییم کنین. نینی یار رو صدا کنم یا باید بقیه گزارش بزنن؟ اگر باید نینی یار رو صدا کنم، میشه بگین چجوری؟

اسی جان با اجازات این خانمو تگ کنم تو تاپیکت

@عطربهار۲۱    

عزیزم اون آدرسی ک تو تاپیکت گذاشتی ک خرابه میزنم روش اتفاقی نمیوفته

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نمی‌تونین به من کمک کنین؟ راهنمایی می‌خوام

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

تگش کردم برات برو تاپیکش از ساعت فک کنم ۱۰ باز میشه آدرس تاپیکی ک میخوای حذف کنیو بذار برات حذف میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2     تگش کردم برات برو تاپیکش از ساعت فک کنم ۱۰ باز میشه آدرس تا ...

ممنون عزیزدلم. یعنی الان بزنم رو آدرسش و برم آدرس تاپیکامو بذارم؟ همه رو بذارم حذف میکنه یا باید تک تک بذارم عزیزم؟ ببخشید میشه بگی آدرس رو چجوری باید بفرستم براش. بازم ممنون لطفتون گلم  

سلام عزیزم ... هر روز ساعت۱۰/۳۰ تا۱۶/۳۰ لینک تاپیک تو بذار تو این تاپیک تا حذف کنن واست..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران?postId=107300548

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی
سلام عزیزم ... هر روز ساعت۱۰/۳۰ تا۱۶/۳۰ لینک تاپیک تو بذار تو این تاپیک تا حذف کنن واست.. https ...

سلام.ممنون عشقم. ببخشید میشه بگی چجوری باید آدرس بدم؟ وااااقعا ممنون لطفتون گلم

ممنون عزیزدلم. یعنی الان بزنم رو آدرسش و برم آدرس تاپیکامو بذارم؟ همه رو بذارم حذف میکنه یا باید تک ...

روزی یدونه تاپیک حذف میکنه

برو پروفایلت لیست تاپیکایی ک زدی میاد هر کدومو میخوای حذف کنی انگشتتو روش نگهدار تنظیماتش ک اومد بزن رو کپی آدرس پیوند تو تاپیک نی نی یار ک رفتی تو قسمت اظهار نظر انگشتتو نگهدار یه اشک مانند آبی میاد بزن روش آدرس کپی میشه

الان نه قفله تاپیک فک کنم ساعت ۱۰ به بعد باز شه

روزی یدونه تاپیک حذف میکنه برو پروفایلت لیست تاپیکایی ک زدی میاد هر کدومو میخوای حذف کنی انگشتتو رو ...

وااااااقعا ممنون گلم. ممنونم که وقت گذاشتی. خیلی کارمو راه انداختی  

بالای صفحه تاپیک  رو نگا کن.... اونجا لینک داره..دوبار که بزنی روش کپی میشه...حالا همونی ببر تو این لینک حذف تامیک و پیست کن تا تاپیکت حذف بشه

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی