2777
2789
عنوان

پسرم امسال برای مدرسه نرفتن هرا روز ی بهونه میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جای کار مشکل داره یا معلم یا بچه ها،شاید دوستای پارسالش نیستن دیگه خلاصه که الکی نمیگه نمیرم پیگیر باش ولی قاطعانه هم برخورد کن.مدرسه در هر شرایطی باید رفت.دختر منم سومه.گاهی میزنه مریضی خودشو ولی دور از جونش میدونه رو به موتم باشه مدرسه کنسل نمیشه

خب علتش رو که خودش گفته دیگه برو با معلم صحبت کن بگو بیشتر هواشو داشته باشه چه بدونم جایزه بخر بده معلم بهش بده بزار علاقه مند بشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
خب علتش رو که خودش گفته دیگه برو با معلم صحبت کن بگو بیشتر هواشو داشته باشه چه بدونم جایزه بخر بده م ...

مدرسشو بچه های اونجا محیطش دوس نداره ..بنظرتون مدرسش عوض کنیم؟

تو روخدا سریع نگید از معلمه 

حالا روی صحبتم با استارتر نیست دوستم تعریف میکرد یه دانش آموز بسیار باهوشش هر روز تو مدرسه به بهانه دلدرد میرفته خونه مدیرم همش معلمو دعوا میکرده که تو مشکل داری بچه اینجوری میکنه 

دوستم تصمیم میگیره به همه ثابت کنه که مشکل از اون نیست 

یه روز به بچه ها میگه عکس یه خونه بکشید همه میکشن 

خونه ای که این پسره میکشه خیلی داغون بوده چراغ کوچیک و در دیوار سیاه و ابرای سیاه بالای خونه بارون تند سیاه 

میفهمه که ایراد از خونست رواشناس مدرسه پدر و مادرشو مدرسه می خواد میفهمه که هر روز دعوا دارن و مادر میگه میزارم میرم اینم دلدردو بهونه میکنه میره خونه که ببینه مامانش رفته یا نه 

تازه پدر مادر هر دو تحصیل کرده 

بچه من پارسال همین اداهارو داشت دیگه کلافه شده بودم اخر کشف به عمل اومد که معلمش بد اخلاقه و خیلی سرشون داد میکشه و یه بار هم بچمو تحقیر کرده و به گریه انداختتش البته پارسال پیش بود

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

به نظر من این طوری صورت مساله رو پاک میکنی و پسرت هم عادت میکنه به این کار بزار خودش رو با شرایط وفق بده 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
به نظر من این طوری صورت مساله رو پاک میکنی و پسرت هم عادت میکنه به این کار بزار خودش رو با شرایط وفق ...

ب معلمش بگم مدرسه دوس نداره و امروز بهونه اورده؟

اگه بخاطر اذیت کردن بچه ها دوست نداره بره خب هر مدرسه دیگه هم که بفرستیش همینه همه جا بچه هایی هستن که اذیت کنن این مدرسه و مدرسه دیگه فرقی نمیکنه که،خودمم همین مشکل رو با دخترم دارم چون بچه های دیگه اذیتش میکنن اونم دوست نداره بره چندبار هم تا حالا رفتم مدرسشون اونایی که اذیتش میکنن رو بهم نشون داده باهاشون صحبت میکنم که کاری بهش نداشته باشن از این گوش میشنون از اون گوش میدن بیرون   دختر منم آرومه ولی یه سری بچه ها نمیدونم واقعا اینهمه شر بودن و اذیتشون واسه چیه منم هر روز با کلی دعوا میفرستمش  نمیدونم چیکار کنم  

ب معلمش بگم مدرسه دوس نداره و امروز بهونه اورده؟

با معلمش خصوصی صحبت کن و بگو که بچه ها اذیتش میکنند چند روز هم پشت سر هم برو مدرسه بزار بچه های دیگه حساب کار دستشون بیاد که اگر اذیت کنن شما میری حالشون رو میگیری پسرت رو هم فقط تشویق کن 

اگه بخاطر اذیت کردن بچه ها دوست نداره بره خب هر مدرسه دیگه هم که بفرستیش همینه همه جا بچه هایی هستن ...

اگر چند بار به بچه ها تذکر دادی و گوش ندادی یک بار برو حسابی تذکر بده بزار بترسن