2777
2789
عنوان

نوزادم همش خوابه

351 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پسرم یک ماه و نیمشه امروز بردمش حموم از وقتی ار حموم درومده همش دوس داره بخابه تو خواب بهش با شیشه شیر میدم اصلا دوس نداره بیدار شه فقط ی بار بیدارشد اونم مای بی بیشو عوض کردم ده دقیقه ی رب بیدار بود باز خوابید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادا تا ١٦ساعت خواب براشون طبيعيه چون هورمون رشد تو خواب ترشح ميشه بعدم كه فندق خانو بردي حموم انتظار نداشته باش بيدار بمونه من الانم دخترم ٩ماهشه ميبرمش حموم تا يه روز بيدار نميبينمش😄

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️
نوزادا تا ١٦ساعت خواب براشون طبيعيه چون هورمون رشد تو خواب ترشح ميشه بعدم كه فندق خانو بردي حموم انت ...

برا نوزاد یک ماه و نیمه طبیعیه؟صب بردمش حموم تا الان خوابه تو خوابم بهش با شیشه شیر دادم 

برا نوزاد یک ماه و نیمه طبیعیه؟صب بردمش حموم تا الان خوابه تو خوابم بهش با شیشه شیر دادم 

با شيشه شير دادي نخورد؟؟؟بلندم نشد؟

چرا میخوره تو خواب ولی دوس نداره بیدار شه تو خواب میخوره

خوووب ترسيدم دختر من ديشب بردمش حموم تا يك خواب بود پنج صب عوض كردم پا نشد صب يه ريز شير خورد تا ١خواب بود بعدم پاشد سه باز خوبيد تا هفت شب تو خواب يه ذره غر ميزد ميفهميدم شير ميخواد ميرفتم شير ميدادم

خوووب ترسيدم دختر من ديشب بردمش حموم تا يك خواب بود پنج صب عوض كردم پا نشد صب يه ريز شير خورد تا ١خو ...

خب پس طبیعیه اخه الان رفتم بیدارش کنم بیدار میشه ی کم شیر از سینم میخوره باز خوابش میبره فک کنم خیلی خستس با شیشه باید بدم بهش

خب پس طبیعیه اخه الان رفتم بیدارش کنم بیدار میشه ی کم شیر از سینم میخوره باز خوابش میبره فک کنم خیلی ...

بيدارش كن شيرش بده حتما