2777
2789
عنوان

پیکرتراشی

5842 بازدید | 31 پست

کسی پیکر تراشی کرده .راضی بودین .؟

میخوام انجام بدم دودلم .برام خیلی مهمه راهنماییم کنین لطفا اگ کسی اطلاعاتی داره ممنون 

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

دکتر کامبیز پوریوسف (کلینیک هارمونی تهران)

کل خانواده پیششون جراحی زیبایی انجام دادیم  

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ 

شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

https://jarahezibaei.com/

اینم پیج اینستاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی همین سایت چند روز پیش یه خانمی جراحی زیبایی قسمت شکم انجام داده بودو دکتر بهش گفت دیگه نمی تونی ...

منم فقط میخوام واس شکمم انجام بدم چون خیلی افتاده شده بعد زایمانم

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

من خواهر شوهرم پارسال عید انجام داد الان دوباره مثل اولشه پارسال که رفتم دیدنش سکته رو زدم تمام تنش کبود چند جای بدنش سوراخ بزرگ اندازه سکه باز بود و ازش چرک و خون میومد بیرون وحشتناک بود چند وقت بعد دیدمش خیلی خوب شده بود ولی حیف که دوباره چاق شد

لیپوماتیک رو تو کدوم شهر میخوای انجام بدی عزیزم؟لیپوماتیک در تهران بهتر جواب میده بنظرم.دکترای بهتری اونجا هستن.پیکر تراشی تهران معروفه.

تصمیمت قطعیه؟

بعد یه مورد دیگه سایت هارو حتما بخون سایتایی که مال دکتراست