2777
2789
عنوان

خانمای گل میاید 🌹🌹🌷🌹🌷🌷🌷🌹

48 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من خانه دارم میخوام یه چرخ خیاطب بخرم خوب باشه اذیتم نکنه برای کارای عادی چون خیاط نیستم لطفآ بگید چه مارکی خوبه مدلش؟؟

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
برای کارهای معمولی به نظر من کاچیران مدل نیولایف یا یاسمین خوبه. از خود نمایندگی هاش هم تهیه کنید د ...

ممنون عزیزم چه مدلش خوبه؟ بنظر خودم کاچیران خوبه ولی رفتم پرسیدم گفتند دیگه مثل قبل نیست😕

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم چه مدلش خوبه؟ بنظر خودم کاچیران خوبه ولی رفتم پرسیدم گفتند دیگه مثل قبل نیست😕

من چرخ خودم ماکسیما گرفتم خارجیه ولی مادرم نیولایف گرفت برای کارهای خودش تا الان خوبه. مارک های خارجی معروف الان یا چینی و تقلبی یا دست دوم به درد نمی خوره

باز کاچیران بهتره

من چرخ خودم ماکسیما گرفتم خارجیه ولی مادرم نیولایف گرفت برای کارهای خودش تا الان خوبه. مارک های خارج ...

مرسی گلم لطف کردی😘 

یه مورد دیگه من فقط توجه کردم که چرخ سوزن نخ کن داشته باشه  راحت تر هست تا خودت نخ کنی  ...

چجوری بفهم اصلآ سر در نمیارم از چرخ

یه چیز سفید سمت چپ سوزن هست آن برای نخ کردن سوزن

وای عزیزم خیلی لطف کردی😍😂