جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 عنوان خانمای گل میاید 🌹🌹🌷🌹🌷🌷🌷🌹 48 بازدید | 10 پست سلام عزیزان من خانه دارم میخوام یه چرخ خیاطب بخرم خوب باشه اذیتم نکنه برای کارای عادی چون خیاط نیستم لطفآ بگید چه مارکی خوبه مدلش؟؟ سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست.... 1398/07/15 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysan_anita عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 743 برای کارهای معمولی به نظر من کاچیران مدل نیولایف یا یاسمین خوبه. از خود نمایندگی هاش هم تهیه کنیددنبال چرخ خارجی و خیلی گران نباشید
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 برای کارهای معمولی به نظر من کاچیران مدل نیولایف یا یاسمین خوبه. از خود نمایندگی هاش هم تهیه کنید د ... ممنون عزیزم چه مدلش خوبه؟ بنظر خودم کاچیران خوبه ولی رفتم پرسیدم گفتند دیگه مثل قبل نیست😕 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
aysan_anita عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 743 ممنون عزیزم چه مدلش خوبه؟ بنظر خودم کاچیران خوبه ولی رفتم پرسیدم گفتند دیگه مثل قبل نیست😕 من چرخ خودم ماکسیما گرفتم خارجیه ولی مادرم نیولایف گرفت برای کارهای خودش تا الان خوبه. مارک های خارجی معروف الان یا چینی و تقلبی یا دست دوم به درد نمی خورهباز کاچیران بهتره
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 من چرخ خودم ماکسیما گرفتم خارجیه ولی مادرم نیولایف گرفت برای کارهای خودش تا الان خوبه. مارک های خارج ... مرسی گلم لطف کردی😘 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
aysan_anita عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 743 یه مورد دیگه من فقط توجه کردم که چرخ سوزن نخ کن داشته باشه راحت تر هست تا خودت نخ کنی فکر نکنید اتوماتیک خودش نخ می کنه ولی خوبه و راحت
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 یه مورد دیگه من فقط توجه کردم که چرخ سوزن نخ کن داشته باشه راحت تر هست تا خودت نخ کنی ... چجوری بفهم اصلآ سر در نمیارم از چرخ سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
aysan_anita عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 743 بپرسی خودشون میگن یه چیزی کنار سوزن چرخ. ببین کاچیران فقط از نمایندگی هاش بگیر. تو نت بزنی نمایندگی همه ایران میده و ضمانت داره
جالب مدیر استارتر عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 1334 یه چیز سفید سمت چپ سوزن هست آن برای نخ کردن سوزن وای عزیزم خیلی لطف کردی😍😂 سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست... تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....