2777
2789
عنوان

مشکل دارها کجان ؟!! داریم میریم در خونه ی باب الحوائج! جا نمونید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 5 بار میخونم ........
اللهم عجل لویک الفرج,,,,,,,,, اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمدو عجّل فرجهم........"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبی بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ" دریاب این دل را...
سوره فجر به اسم امام حسین هست.. گلم من با اجازه دختر عموبهت جواب دادم ___ قبول باشه ان شالله عید برهمگی مبارک باشه من حقیر هم یک مرتبه میخونم سوره فجر رو ((( سوگل جان اسم من رو همیشه همون شیرین خالی بنویس)) سخته کاملش .. کفایت میکنه بوسسسس
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
ان شالله به حق باب الحوائج حضرت علی اصغر همگی عاقبت بخیر بشید
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
سلام شیرین مامان صدف السادات عزیز وبه همه دوستان سلام مادر من چند روز پیش به فاصله چند ماه از مرگ پدرم به علت سکته مغزی در بیمارستان فوت کرد ومن با چشمانی اشکبار این مطالب را می نویسم از شما تمنا میکنم برای روح این عزیزان در گذشته هرچه قدر که می توانید قران بخوانید به امید روز ظهور افا
منم 5 بار میخونم التماس دعا
من خدایی دارم ، که در این نزدیکی است نه در آن بالاها مهربان ، خوب ، قشنگ چهره اش نورانیست گاهگاهی سخنی می گوید ، با دل کوچک من، ساده تر از سخن ساده من او مرا می فهمد ، او مرا می خواند ، او مرا می خواهد …
یا امام رضا آقاجون امشب منتظر عیدی هستم امشب شب تولد نور دو چشم شما حضرت جواد هست آقا جون دلمون رو به حق جوادالائمه شاد کن خانم رباب خانم تولد حضرت علی اصغر بزرگ مرد کوچک دشت غم رو تبریک می گم خانم به حق شش ماهه معصوم دامن مادران منتظر رو سبز کن خانم حاجت من حقیرم بده سوگل من هم دو بار می خونم
 مامان هلن و هادی و حامی 
دوستان لطف کنید برای منم دعا کنید این هفته دکتراناامیدم کردن گفتن باید آی یو آی کنی تابتونی بچه داربشی بدجوری دلم شکسته ازتون میخوام برام دعاکنید که خداخودش کمکم کنه و قبل ازاین فرصتی که دکترا دادن من حامله بشممممممممم ونی نیم سالم دنیابیاد ای خدا فقط ازخودت کمک میخوام پس ناامیدم نکن دوستای خوبم حتمابرای منم دعاکنننننننید
زهرا.خدایا حضرت ایوب را به زمین بفرست تاازصبر برایش بگویم (خدایا ممنونم به خاطر وجود گل پسرم دل دوستای منتظرمم شادکن)