2777
2789
عنوان

خانمایی که در پختن شیره انگور واردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 30 پست
پارسال از جای مخصوص توی کوه شوهرم اورد سفید بود امسال از یه جای نزدیکتر یکمی از خاک هم سفید نبود ی ...

در واقع اون سفیدی خاک که آهک هست به خاطر قلیایی بودنش اسید انگور رو خنثی می کنه و شیره شیرین میشه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک مخصوص شیره هست حاوی آهک هست. بهش میگن خاک سفید. عطاری ها دارن

خوب خاک کوهی که میاریم استفاده میشه برا شیره

این دفعه خودمون از یجا نزدیکتر اوردیم یک مقداریش سفید نبود یعنی طعمش بخاطر اون خاکه هست؟

خدایا شکرت*
شیرین هستولب طعم مثل گس تند اینجوریه

نمیدونم راستش. خودم تا به حال نپختم مامانم درست کرد امسال کنار دستش بودم. وگرنه خیلی تئوری وار بلد بودم. خاک مامانم امسال یه کم، کم بود شیره رو به ترشی رفت مزه اش.

نمیدونم راستش. خودم تا به حال نپختم مامانم درست کرد امسال کنار دستش بودم. وگرنه خیلی تئوری وار بلد ب ...

ازش میپرسی وقتی دیدیش

***این شیره مشیرینه اما طعم گس تند داره

.و مقداری از خاکش قرمز بود از اون بوده؟***

خدایا شکرت*

ترکیب اندازه خاک و آب انگور هم مهمه. هر ۵۰ لیتر آب انگور ۲ کیلو خاک لازم داره و ۱۲ ساعت وقت بدین خاک واکنش بده با آب انگور. بعد صاف کنین که خاک جدا بشه و بعد بره برای پخت

ازش میپرسی وقتی دیدیش ***این شیره مشیرینه اما طعم گس تند داره .و مقداری از خاکش قرمز بود از اون بو ...

باشه میپرسم اگر بلد بود برات پست میذارم

ازش میپرسی وقتی دیدیش ***این شیره مشیرینه اما طعم گس تند داره .و مقداری از خاکش قرمز بود از اون بو ...

راستی خاکش صورتی رنگه تقریباً. 

ترکیب اندازه خاک و آب انگور هم مهمه. هر ۵۰ لیتر آب انگور ۲ کیلو خاک لازم داره و ۱۲ ساعت وقت بدین خاک ...

مقدار خاکو رعایت کردم حدود ۲۰ کیلو بود منم یه کیلو یا کمتر ریختم 

زمان هم یبار ۱۲ ساعت خاک ته نشین شد و باز یه ۶ ساعت دیگه گذاشتم که باز ته نشین بشه

خدایا شکرت*