2777
2789
عنوان

وقتی بعد خیانت دیدن می‌ترسی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 39 پست
واقعا بعد از خیانت دیدن ادامه میدین؟ چطور میتونین انقدر ضعیف باشین

شرایط هرکی فرق میکنه ، اگه طرف انتخاب خودت بوده باشه و به خاطرش با همه جنگید باشی یا ازش بچه داشته باشی یا خانواده ای ک حمایتت نکن و ..... اینا همه تاثیر داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاهت برام جالب بود خراب بشن!!!! اواره بشن!!!! چرا ارزش زنها را وابسته به مرد میدونین!!!! مگر هر ...

اگه بی پول باشه پدر مادر پولدار یا زرنگ نداشته باشه بلهههه بله و هزاربارم بگید بازم میگم بله مخصوصا یه بچه داشته باشه یا پشتوانه نداشته باشه و ازهمه بدتر مهریه شو نتونه بگیره که الان متاسفانه خیلیا مهریه نمیتونن بگیرن ازونجایی که تو کشور ما همه جوره حق با مرداست

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

حداقل یه مدت میتونین از اون خونه و وضعیت نکبت و عصف ناک برین و دور بشین تاببینید بدرد ادامه دادن میخوره هنوز یا باید تمام کرد... چون زمان خیلی چیزارو درست میکنه

زمونه بدی شده

خیانت شده عین نقل و نبات

نمیدونم مردها و زنها چشون شده واقعا

چقدر بی حیایی عادی شده

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
واقعا بعد از خیانت دیدن ادامه میدین؟ چطور میتونین انقدر ضعیف باشین

موندن و رفتن ربطی به ضعیف بودن و قوی بودن نداره، تا وقتی ادم همچین چیزیو تجربه نکرده راحت میتونه همچین نظری بده 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
اگه بی پول باشه پدر مادر پولدار یا زرنگ نداشته باشه بلهههه بله و هزاربارم بگید بازم میگم بله مخصوصا ...

یه زن سالم تو اوج سختی ها هم سرشو بالا میگیره و صورتشو با سیلی سرخ نگه میداره‌ اما خراب نمیشه. بی پدر و مادر و بی کس و کار هم باشه توکلش به خداست و قدش رو خم نمیکنه. محکم از صفر شروع میکنه. 

یه زن سالم تو اوج سختی ها هم سرشو بالا میگیره و صورتشو با سیلی سرخ نگه میداره‌ اما خراب نمیشه. بی پد ...

منظورم ب خرابی نبود به گرونی بود وگرنه هیچی دلیل نمیشه خودتو ب حراج بزاری

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂