2777
2789

خانما لطفا یه دکتر عالی که خودتون یا اطرافیانتون نتیجه گرفتن معرفی کنید.یک سال و نیمه اقدام میکنم ولی نتیجه نگرفتم. سنو و عکس رنگی و اینام مشکلی نداشتم.تازه از خرداد پریودم کاملا نامرتب شده...

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

ترک زاده عالی فلاطونی هم عالی

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر زن باشه راحت ترم عزیزم

فلاطونی خانم عزیزم ترک زاده هم معاینه هاش خانم انجام میده عزیزم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
تنبلی تخمدان نداری یه وقت؟ علائمش درآوردن موزائد زیرچونه وسینه ینی هورمون مردانه پریودی نامنظم

یکی از تخمدان هام تنبله ولی یکی دیگه سالمه...

یکی از تخمدان هام تنبله ولی یکی دیگه سالمه...

برو یه دکترخوب درمان کن هایده بیرامی هم کارش خوبه قرصاش همه خارجیه بایدفقط ازداروخونه خودش بخری جاهای دیگه مشابهشو دارن پیشنهاد میکنم برو

برو یه دکترخوب درمان کن هایده بیرامی هم کارش خوبه قرصاش همه خارجیه بایدفقط ازداروخونه خودش بخری جاها ...

والا منم دنبال دکتر خوبم...نمیدونم کجا برم.نشنیدم تا حالا اسمشو.آدرسش کجاس؟چه جوری وقت میده؟؟؟

نه عزیزم. همه میگن خیلی دکتر پولکی هست..

نمیدونم والا

چی بگم!!!

تاحالا نرفتم مطبشون ولی به قیافه بنده خدا نمیخوره اینطوری باشه

حالا چه ربطی به پولکی بودنش داره؟

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم