2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همیشه برنامه تولدهامو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 56 پست

جاریم واسه شوهرش تولد میگیره معمولا...پارسال میخواست غافلگیرش کنه کلی به همه گفته بود لو ندن...سریع مادرشوهرم به یه بهونه ای لو داد،البته گفت حواسم نبوده حالا راست و دروغش پای خودش...بنده خدا جاریم بزور جمعش کرد که شوهرش نفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگیره پسرشع و نوه هاشن دوست داره . نمیتونی که حقشو ازش بگیری. ولی میتونی تو خونه خودت تولد بگیری ...

خب وقتی خودش میگیره به نحوی هی میخواد توی گوش بچه بخونه که تولدی که خودش گرفته بهتر بوده و کیکش قشنگتر بوده خوشمزه تر بوده،شمعش بهتر بوده و اینا

واقعا من ازش ممنونم ولی دقیقا مثل خودش که دوست داره واسه بچه هاش تولد بگیره منم دوست دارم خودم بگیرم ...

دقیقا حق با شماس اینایم که میگن حق داره نوش چه حقی داره وقتی بچه هاش خونه خودش بودن تولد گرفته الان کارش فقط دخالت و فوضولی خود شیرینی کردنه

دقیقا حق با شماس اینایم که میگن حق داره نوش چه حقی داره وقتی بچه هاش خونه خودش بودن تولد گرفته الان ...

باور کن شاید چون واسه بچه های خودش تولد نگرفته میخواد واسه نوه هاش تلافی کنه که اشتباهه بنظرم

خب بگیره پسرشع و نوه هاشن دوست داره . نمیتونی که حقشو ازش بگیری. ولی میتونی تو خونه خودت تولد بگیری ...

اونوقت چه حقی نسبت به نوه داره دقیقا اسی نباید حقشو ازش بگیره

به عناوین مختلف بهش فهموندیم ولی...

ببین دختر عمه من ۲ ماه کوچیک تر از پسرمه بدنیا که اومد همسرم به شوخی گفت انگشتر گرفتیم بریم دیدنش اگه خوشمون اومد انگشتر بندازیم دستش مادر همسرم گفت ما از فامیل دختر نمیگیریم منم گفتم بله شما از فامیل دوسم نداشتی نگرفتی واسه سه تا پسرات ولی من پسرم هرکیو بخواد میگیرم 

کلا هرچی توش افراطو تفریط بشه بده

مثلا میگم مادرشوهرمن حتی نمیدونه شوهرم متولد چ روزیه...حالا روزش پیشکش ماهشم نمیدونه...فکر کنم سالشم نمیدونه فقط میدونه خودش چندسالش بوده ک شوهرمو زاییده

حالا مادرشوهرشما ازین ور بوم افتاده

جفتش بده ب نظرم...آدم باید تعادلو حفظ کنه همیشه