2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیکشو قفل کرده اون خانم 

مرد رنده یعنی چی؟ یعنی باهوش؟ تقریبا زرنگ بود و باهوش تقریبا 

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
بله تقریبا زرنگه ، من تقریبا ۳،۴ ماه که دیگه ندارمش

کسی که تونسته اینجوری فکرتو مشغول کنه به دور از هر حس ششمی مطمئن باش که زرنگه.

فکرتو مشغول نکن گلی 

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
کسی که تونسته اینجوری فکرتو مشغول کنه به دور از هر حس ششمی مطمئن باش که زرنگه. فکرتو مشغول نکن گلی& ...

چشم کاش بتونم   

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
چشم کاش بتونم    

فدات شم معلومه که میتونی خوشگله .

یه چیز میگم همیسه به عنوان دوست یادت باشه گاهی نداشتن چیزی و افسوسش خیلی بهتر از داشتنش در حالی که خسته ات کرده و اذیتت میکنه

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
فدات شم معلومه که میتونی خوشگله . یه چیز میگم همیسه به عنوان دوست یادت باشه گاهی نداشتن چیزی و افسو ...

نداشتنش فعلا دیوونم کرده 😔