الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
من حال ندارم پاشم از جام . الویه درست کردم ببرم تو ماشین با همسرم بخوریم چون وقتی از سرکار میاد میخواد منو برسونه وقت نمیکنه خونه ناهار بخوره . کلاس دارم ساعت چهار هیچی ام نخوندم درس استادمونم قاضی هست بشدت سختگیرره
خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتاطیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹 .
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
دارم ناهار میخورم سیب زمینی سرخ کرده با سسکچاب ونوشابه همزمان نی نی سایتم تاپیک جالبی هم نیس آخه ...
اره واقعا منم هرچی میگردم یه درس حسابیشو پیدا نمیکنم
صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم
اره واقعا منم هرچی میگردم یه درس حسابیشو پیدا نمیکنم
پربازدیدا بی معنی
جدیدا چرت
من ۲سال خواننده خاموش بودم یه مدت خیلی تاپیکای جالب وآموزنده میزدن الان یکی ۲ماهه هیچ تاپیکی نظرمو جلب نمیکنه
فقط 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم