2777
2789

سلام دوستان در مورد دکتر خرمی نظرتون چیه؟برای بینی گوشتی؟کارشون چطوره؟من گزینه های اولم بین طرزی لقمانی و راستی بود....الان بین طرزی و خرمی میخوام انتخاب کنم...در مورد دکتر حنیف اخوت هم تحقیق کردم اکثرا تعریف خوب میکردن و راضی بودن.اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون میشم.  

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

اخوت دوست من عمل کرد خوب شده،طرزی ک افتضاحه ولی اگر بینی ات گوشتی هست برو پلکسر کن بنظرم مثل من ی دماغ طبیعی توی موقعیتی ک همه عملی شدن و فیک

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
اخوت دوست من عمل کرد خوب شده،طرزی ک افتضاحه ولی اگر بینی ات گوشتی هست برو پلکسر کن بنظرم مثل من ی دم ...

پلکسر؟؟چی هست در موردش نشنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلکسر؟؟چی هست در موردش نشنیدم

بله.کوچک کردن بینی از طریق سوزاندان چربی ها من خیلی راضی بودم دوست داشتی بهت ادرس کانال میدم برو نمونه کارهاشو ببین.کدوم منطقه ای شما؟

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
بله.کوچک کردن بینی از طریق سوزاندان چربی ها من خیلی راضی بودم دوست داشتی بهت ادرس کانال میدم برو نمو ...

ممنون میشم آدرس کانالو بدین.محدوده کاوه هستیم.

خب اونی ک من رفتم پیشش بزرگمهر هست.عزیزم دزخواست دوستی بدید براتون بفرستم

ممنون.هزینش چقدر شد

هزینه اش جلسه ای ۴۰۰ هست ولی من بهتون میگم چکار کنید تا تخفیف هم داشته باشید

ممنون عزیزم.درخواست دوست دادم ولی پیام واسم نیومد

پلکسر یا پلاسما جت هر دوشون یکیه . منم انجام دادم خوب بوده برام . ولی ۴۰۰ نشد من جلسه ای ۱۰۰ انجام د ...

زیاد تغییری ایجاد نمیکنه درسته؟مثلا از ارتفاع بینی کم کنه خیلی

اگه بهت جواب بده عالیه . جلسه اول میزنه ۱۰۰ اگه جواب گرفتی ۴  جلسه میخاد ادامه میدی اگه نه که ه ...

چه جالب.میشه آدرس دقیقشو بهم بدین