2777
2789

سلام ماه دیگه تولد دخترمه نمیدونم چه تمی براش انتخاب کنم

بین میکی موس و کیتی موندم

میدونم قدیمیه ولی دخترم خیلی دوسشون داره

اگه ایده یا طرحی دارید پیشنهاد بدید یا تم جدید راهنماییم  کنید

مررررسی

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تم أسب هاي تك شاخ هم قشنگه  تم رنگارنگ هم قشنگه  ميتوني كيكشم أسب تك شاخ سفارش بدي پيتزا ...

مرسی عزیزم

اگه عکس دارید بفرستید ممنون میشم😘

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

مبارکش باشه وای من اسم اینکاراک میاداسترس میگیرم میترسم نتونم باسلیقه بگیرم توباغ یاحیاط خوب اگه دارین ایده خوبیه دیدم بعضیامیگیرن برا شام هم میتونی الویه بدی ژله هم درست کن 

تیکر تولد یکسالگی دخترم

واسه سال اول خیلی. خودت اذیت نکن بچه نمیفهمه اذیت هم میشه تو شلوغی من که سال اول کیک معمولی گرفتم تو خونه امسال که بهتر می فهمه می خوام براش تو خانه بازی تولد بگیرم دوستاش بیاین بازی کنن با تم شگفت انگیزا عاشق کارتونشون هست

تولدش پیشاپیش مبارک انشاءالله عاقبت به خیر بشه.میدونم ذوق دارین واسه تولدش ولی چون هنوز کوچولو هست و هیچی از تولد نمیفهمه‌ بهتر هست ۲ سال اول براش تولد کوچولو ۳ نفره بگیرید ولی ۳ سالگیش‌ که حسابی جو تولد داره و بزرگ شده براش‌ تولد خوب بگیرید‌.البته ناراحت نشید از نظرم خواستم پیشنهاد خوب و به صرفه‌ داده باشم‌

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

تم كيتي ناز ميشه برو شرشره و ريسه كيتي بگير، يه تعداد بچه ها هم ببين خوراكي هست عكس كيتي روش داشته باشه مثلا اب نبات يا ازين شانسي ها، بادكنك هم صورتي و سفيد بگير، يه دونه هم بازكنك عدد ١ رنگ صورتي، چنتا كلاه تولد كيتي ، دو تا بادكنك فويلي كيتي، يه روميزي صورتي كمرنگ براي روي ميز ، ظرف پاپكرن كيتي به تعداد بچه ها، يه شمع تولد شكل كيتي هم پيدا كن، واسه دخترت لباس صورتي بگير

روي ميز تولد هم كيك بزار و هديه واسه بچه ها و ظرف پاپ كرن و كلاه تولد و ريسه ريش بابا هم دور روي ميز يه جوري بزار ك نماش قشنگ شه

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐
درسته آخر چهار تا آخر آبان میشه چهار ماه دوازده ماه یک ساله دیگه😐

اولش گف سه ماه دیگه تولدشه فک کردم دی میشه

آبان یک ماه دیگس اخه 

بعد دومین نظرو هم زمان تایپ کردیم 

منم حذفش کردم واسه همین خاطر

یارب نظر تو برنگردد...
مبارکش باشه وای من اسم اینکاراک میاداسترس میگیرم میترسم نتونم باسلیقه بگیرم توباغ یاحیاط خوب اگه دار ...

اره خودمم استرس دارم از همین الان

اون موقع سرد میشه میخام شب تولد بگیرم

توخونه میگرم شام احتمالا سالادماکارونی بالویه و ژله و.. درست کنم

مرسی عزیزم نظر دادی