2777
2789
میگن سیب زمینی هم خوبه اره؟

اگه داخل چشمته ک چایی بذار خنک خنک شد چشمت بشور اگه پلکت ملتهبه ک خیار یا سیب زمینی قاچ کن بدار ده دقیقه روش و با اب خنکم بشور پماد چشمی هم داره بزن

خدایا شکرت🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزيزم التهاب كم ميكنه البته چند ساعت بعدش بخواب

میخابمم فایده نداره فردام نوبت مشاورمه روم نمیشه با چشم قرمزو مژه کنده برم، ارایشگاه گفت بیا مژه مصنوعی یه روزه بذارم 

روانشناسم گفت یه تغییری که حالتو خوب میکنه انجام بده، رفتم و دوروزه حالم وحشتناک بده از لحاظ روحی&nb ...

باشوهرت صحبت کن از همون اول نباید به همه حرفاش گوش میدادی که بد عادت بشه تو هم دل داری یه وقتا اون باید کنار بیاد یه وقتا تو 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
شوهرم زیاذی چشم شنیده پرو شده حالا واسه این قرمزی چکار کنم

برگ چایی هارو بزار روی چشمات یا سیب زمینی حلقه کن بزار

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
میخابمم فایده نداره فردام نوبت مشاورمه روم نمیشه با چشم قرمزو مژه کنده برم، ارایشگاه گفت بیا مژه مصن ...

وايي الهي بميرم واسه مژه هات خواهر  ژل آلورا و روغن سياه دانه قاطي كن با فرچه تميز ريمل بزن مژه هات بهتر شن هم در بياد هم پرپشت شن