2777
2789
عنوان

بیاید واستون سوره کوثر بخونم🌸

594 بازدید | 164 پست

سلام دوستای نازنینم 

خدا رو به حق امام حسن (ع)قسم میدم ک هر حاجتی دارید به حق ظلمت امشب ختم ب خیر بشه و هر چه زودتر دل شاد بشید ب نیت شادی دلتون سوره کوثر میخونم 😘

اگر تونستید شما هم به نیت شادی دلم یک صلوات بفرستید🌸

اجرتون با صاحب الزمان 

التماس دعا 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

میشه واسه موفقیت تو کاری که دارم شروع میکنم دعا کنی؟ حاجت روا شی واست ۱۰تا صلوات میفرستم به نیت استارتر و همه کسایی که تو این تاپیک کامنت میذارن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

@مهناز9999  

@ویهانمهر  

@دخترزمستون  

@دخترمجردم  

@نگاااااااار  

حاجت روا بشید الهی خوندمب نیتتون 💐

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤