2777
2789

البته منظورم به خانواده نیس 

به جمع دوست و رفیقه . وقتی تو خوابگاه قدم میزنم میبینم همه دوتا دوتا یا شاید سه تا سه تا با هم حرف میزنن ولی من نه خیلی دلم میگیره😔 خیلی سعی کردم دوستی داشته باشم . هر وقت کاری از دستم برمیومده واسه تک تک هم اتاقی هام کردم ولی اونا موقع مشکلات اول خودشونو میبینن😔

چیکار کنم ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد سخت نگیر با همون هم اتاقیات در ارتباط باش اونقد هم صمیمی نشو زیر و بم زندگیت رو بگی که بعد پشیم ...

اتفاقا همین طوریم ولی هر کدوم از اونا اونقدر با هم دوستن که از دوتا خواهر به هم نزدیک ترند

شنیدم به چیزی فکر کنی جذب میشه اخه

نه بابا بیخیالش(نشنیدی میگن بیخیال بارداری شی باردار میشی)

دنبالی دوستی هستی که باهاش بری بیرون؟

یا یکی که دم به دقه از همه چی هم خبر داشته باشید؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
نه بابا بیخیالش(نشنیدی میگن بیخیال بارداری شی باردار میشی) دنبالی دوستی هستی که باهاش بری بیرون؟ ی ...

خیلی سعی کردم به کسی نزدیک بشم ولی متاسفانه بعد یه مدت میبینم ازم استفاده درسی می کنن بعد میندازنم اون طرف

خیلی سعی کردم به کسی نزدیک بشم ولی متاسفانه بعد یه مدت میبینم ازم استفاده درسی می کنن بعد میندازنم ا ...

از من میشنوی هیچ دوستی به درد نمیخوره که راز زندگیت بدون

نهایت ۱نفر در حدی  که برید پارک.کافیشاپ و تمام

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی