2777
2789
عنوان

دانشگاه رفته ها بیاین بگین کیف برا دانشگاه چه مدلی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12567 بازدید | 55 پست
بخاطر اینکه هنوز وارد دانشگاه نشدم و از بس حرف این موضوع بوده من که محیطشو ندیدم ولی شنیدم که با مدر ...

اونایی که این حرفا رو میزنن واقعا هنوز فازشونو نفهمیدم 

پسرا هم مثل شما بار اوله که میان دانشگاه 

تازهما اینقدر پر رو بودیم که اونا رو مسخره میکردیم😂  

نترس اصلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کلاسا از کیه؟ رشتت چیه عزیزم؟

من بر اساس سوابق تحصیلی مهندسی کامپیوتر قبول شدم

حضوری هم رشته ی مترجمی زبان ثبت نام کردم حالا منتظر جواب زبانم اگه قبول شم برم زبان اگه نشم برم مهندسی

من کیف دوشی دارم،بچه ها هم کوله دارن هم کیف،حتی یکیشون کیفش گلداره کسی هم مسخره نمیکنه،من حتی خودم جامدادی دارم دختراهمه دارن،اینکه میگن فلان چیز برای دانشگاه بده ومسخره اس الکیه،دانشجو بایدتیپش مناسب دانشگاه باشه اما قضیه ی جامدادی و...مسخره اس

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
دانشگاه انقدرهم عجیب وغریب نیست،موفق باشی

مرسی عزیزم شمام همینطور

میدونی چیه چون همیشه تو محیط مدرسه بودیم و اولین بار میخام برم دانشگاه هیچ تصوری ازش ندارم بخاطر همین میپرسم که اونایی که رفتن اگاهم کنن یه چیزایی بدونم حداقل اشتباه نکنم

مرسی عزیزم شمام همینطور میدونی چیه چون همیشه تو محیط مدرسه بودیم و اولین بار میخام برم دانشگاه هیچ ...

اره خب،اما درکل ترم اول همه چی براتون عادی میشه،ویه روزی میشین ترم بالایی،من ترم اول که بودم میگفتم خیلی مونده ترم بالایی بشم الان به یه چشم بهم زدن شدم،اما ترم بالایی ها هم چیزی گفتن خودتو به نشنیدن بزن اونا یادشون رفته یه روزی خودشونم ترم اولی بودن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹