الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کیف دوشی دارم،بچه ها هم کوله دارن هم کیف،حتی یکیشون کیفش گلداره کسی هم مسخره نمیکنه،من حتی خودم جامدادی دارم دختراهمه دارن،اینکه میگن فلان چیز برای دانشگاه بده ومسخره اس الکیه،دانشجو بایدتیپش مناسب دانشگاه باشه اما قضیه ی جامدادی و...مسخره اس
میدونی چیه چون همیشه تو محیط مدرسه بودیم و اولین بار میخام برم دانشگاه هیچ تصوری ازش ندارم بخاطر همین میپرسم که اونایی که رفتن اگاهم کنن یه چیزایی بدونم حداقل اشتباه نکنم
مرسی عزیزم شمام همینطور میدونی چیه چون همیشه تو محیط مدرسه بودیم و اولین بار میخام برم دانشگاه هیچ ...
اره خب،اما درکل ترم اول همه چی براتون عادی میشه،ویه روزی میشین ترم بالایی،من ترم اول که بودم میگفتم خیلی مونده ترم بالایی بشم الان به یه چشم بهم زدن شدم،اما ترم بالایی ها هم چیزی گفتن خودتو به نشنیدن بزن اونا یادشون رفته یه روزی خودشونم ترم اولی بودن