2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل از بارداری

140 بازدید | 4 پست

سلام.۱۸ روز بعد از اقدامم لکه بینی دارم...قطره های خونه صورتی خیلی کم...به نظرتون باردارم؟

برای نماز باید غسل کنم؟؟؟؟؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
۱۰۰ درصد بارداری
1
12%
نمی دونم
7
87%

ارخه غسل ما فی الذمه بکن

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بارداری و اون خون لانه گزینی بوده

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

نه غسل نداره

شما خونی که میبینید باید مثل پریودی باشه گرم قرمز و همراه با کمی سوزش و بیشتر از یه سکه ۵۰۰ تومانی الان باشه .

که ماله شما همراه ترشحات و رنگ صورتی هست  شامل این موارد نیست و نیاز به غسل نداره .

اگر هم شرایط خون رو داشت و غسل هم بخواد باید چون مقدارش کم بود غسل استحاضه ی قلیه انجام بدید

چه خوش است انتظار تو ...