2777
2789
عنوان

نذر نون و ماست

2009 بازدید | 25 پست

دوستان نذر نون و ماست دارم برای شفای پدرم 

به نظرتون ببرم کجا پخش کنم توی اصفهان ؟ 

ماست تک نفره و یه نصفه نون . 

کسی هست حاجت گرفته باشه از این نذر ؟ 

خدا قبول کن ان شالله ....

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت که به خدا وصل باشه حاجت میگیری ان شالله...

بده به بچه های کار البته اگه برات مقدور باشه

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

ببر بیمارستانای دولتی

تو بخش کلی بیمار بستری هست و کلی هم همراه کنار بیمارا که هم خسته آن هم گرسنه هم کلافه 

بخش قلب و کلیه و دیالیز رو حتما سر بزن.

به همراه بیمارا بده

خود بیمارا شاید پرهیز غذایی داشته باشن 

بیمارای هموفیلی یا خاص یا سرطانی هم دریاب 

آسایشگاه معلولین ذهنی یا جسمی یا خانه سالمندان دولتی 

اگر آسایشگاهی برای بیمارای سندرم داون و اوتیسم یا نابینایان هست هم ببر.

گوگل کنی آدرس هاشون میاد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ببر بیمارستانای دولتی تو بخش کلی بیمار بستری هست و کلی هم همراه کنار بیمارا که هم خسته آن هم گرس ...

راستش اصفهانی نیستم . جایی هم بلد نیستم ماشینم ندارم . سخته پخش کردنش اما حتما باید این کارو بکنم  برای شفای پدرم. 

شوهرمم خیلی همراهی نمیکنه به ببریم پخش کنیم . 

برای شغل خودش نذر کردم ساندویچ الویه ! همکاری نکرد . الان بگم برای بابام نذر دارم که هزار بهونه میتراشه که کمک نکنه . 

راستش اصفهانی نیستم . جایی هم بلد نیستم ماشینم ندارم . سخته پخش کردنش اما حتما باید این کارو بکنم &n ...

با یه اسنپ برو نزدیکترین بیمارستان دولتی 

ماست و نون ها هم بذار صندوق عقب 

جا به جا کردنش سخت نیست 

پیاده شدی از حراست بیمارستان بخواه برات جا به جا کنه به خودش هم بده بگو نذریه. 

برو تو بخش ها که بیمار بستری هست پخش کن 

میتونی هم تحویل آشپزخونه بیمارستان بدی بگی بذارن تو سینی غذای بیمارا

فقط نون گرم رو تو کیسه پلاستیکی نکن که سرطانی میشه پاکت کاغذی بگیر سالمه 

دفعه بعد هم یه چیزی مثل شیر نذر کن بسته بندی هست و یک نفره حمل و نقلش راحت تر هست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مسجد اینجا خیلی کسی نمیاد . 

دقیقا کجایی؟ برو امامزاده ستی فاطمه خیابان کاشانی 

تو نت بزن بیمارستان کاشانی بعد برو اونجا کوچه روبرویی امامزاده هست همونجا پخش کن 

نذرت قبول التماس دعا

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده