2777
2789

سلام دوستان 

می خوایم در مورد خواستگار خواهرم تحقیق کنیم 

خواهرم دوست داره بره محل کار پسره اونجا هم برخورد و رفتارش رو ببینه 

اما خوب شناخته نشه 

راهی اگه به ذهتون میرسه در اختیارم بذارین 

یا اگه تجربه مفیدی تو تحقیقات دارین بهم بگین 

ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه كار مسخره اي! مگه پسره عقب مونده باشه. وگرنه توي اينجور موارد همه حواسشون هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
هیچی بهتر از شناخت دو طرفه نیست خیلیا تو عالم همسایگی یا همکاری الکی تعریف میکنن یا واقعا شناخت ندا ...

خود منم همین عقیده رو دارم 

ولی خوب خانواده ها خیلی همکاری نمیکنن 

نگرانی های خودشون رو دارن 

ولی خوب ما هم داریم تلاش میکنیم خانواده ها رو متقاعد کنیم بیشتر رفت و امد کنن

مردم ک تو زندگی ادم نیستن ب نظر من هرچقد طرفو بشناسی تا باهاش زیر ی سقف نباشی نمیفهمی چطوریه

مثلا دوست خوده من برای من دوست خیلی خوبیه ۲۳ سالم هست دوستیم و من همه جوره قبولش دارم  ولی شاید نتونه تو ی زندگی ی مرد همسر خوبی از آب دربیاد.شکل رابطه ها فرق داره باهم

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘