2777
2789
عنوان

خیلی جوش زدم

2366 بازدید | 42 پست

سلام عزیزان خوبید؟جدیدا صورتم مخصوصا پیشانیم خیلی جوش میزنه ماه بعد هم عروسی داریم میخام‌بدونم چه روش خانگی میشناسید که جواب بده و جوشام‌بره.راستی تازه واردم  

❤Put Your Trust In God❤

جوشای پیشونی بخاطره خوردنه سرخ کردنیه زیاد فست فود ، تخم مرغ و ته دیگ و ... اینجور چیزاس.

اینارو نخور درست میشی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب قبل خواب پماد بتامتازون بزن اصلا جوش نمیزنی دیگ..منم خیلی جوش درمیاوردم آرایشگر بهم گفت بزن ده روز مونده ب عروسیم میزدم روز عروسیم یدونه جوشم نبود رو صورتم😙

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

نشاسته و گلابو باهم قاطی کن بذار رو صورتت ۲۰ دقیقه بمونه بعد بشور.تا ی هفته ده روز....هیچی هم نخور.هیچی هاااا.قندم نخور حتی🤣من اینجوریم

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

روش فوق العاده كه من از بجه هاي اينجا ياد كرفتم برو از داروخونه لايه بردار ketrelبخر هم جوشا خشك ميشه هم لايه برداري ميكنه واسه من كه جواب داده ايشالا واسه شما هم خوب باشه .فقط يه شب در ميون بزن خيلي قويه 

من خودم جوش زدم ارزوی مرگ میکنم الهی بمیرم یا خدا خوبم کنه

وا چراااا

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
هر شب قبل خواب پماد بتامتازون بزن اصلا جوش نمیزنی دیگ..منم خیلی جوش درمیاوردم آرایشگر بهم گفت بزن ده ...

واقعا پماد خوبه؟

آخه من صورتم یخورده چربه بزنم خوبه؟

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی

بخور بده پوستت را.هفته ای یکبار اسکراپ هر روز ماساژ با سفید اب هفته ای یکبار بلک ماسک یا ماسک انار و ژل ضدجوش آکنیل ک من میزنم خیلی خوبه روزی س بار بزن روی جوش هات خشک خشک شون میکنه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
واقعا تاثیر داره؟ امتحان کردی؟

آره هر صبح ناشتا 2قاشق غذا خوری با یه لیوان آب معمولی قاطی کن بخور،بعد یه هفته کم کم اثراتشو میبینی،اگه هورمونی نباشه جوش

زِندِگی میچَرخِه عینِ تاس،اِمروز حُکم میکُنی فَردا اِلتِماس✌️