2777
2789
عنوان

امانت داری همسایه😑 یه لحظه بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 22 پست

ازش تعریف نمیکنم بچه ها خیلی وقتها من باهاش رفت و آمد نمیکنم این بعد دوماه باز میاد یچی میگیره سوال میپرسه...

یه سوال دیگه از نظر تمیزی منو اون ۳۶۰ درجه باهم فرق داریم منم زیاد اصلا نمیرم خونشون.بچه ش بنده خدا پاهاش پرانتزیه یکم بهش کفش مخصوص دادن همیشه پاشه وقتی بیرونه میاد در خونمو میزنه احوالپرسی کنه بچه ش عین چی کله میکنه باهمون کفش میاد تو خونه بزور دوبار دعواش کردم.ولی خودم ناراحت میشم بخاطر بیماریش ..نباید تو خونه کاور بزارن رو کفش؟؟؟

ازش تعریف نمیکنم بچه ها خیلی وقتها من باهاش رفت و آمد نمیکنم این بعد دوماه باز میاد یچی میگیره سوال ...

چرا.‌باید بذارن.‌این ربطی ب پای بچه نداره. خیلیا همینجورین. دیدم ک میگم. انگار ته کفش بچه پاکه. بچه بدوبدو میره بیرون میاد خونه.‌ پس بزرگا اسکولن ک کعش درمیارن دیگه. دیگه چ فرشی

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش تعریف نمیکنم بچه ها خیلی وقتها من باهاش رفت و آمد نمیکنم این بعد دوماه باز میاد یچی میگیره سوال ...

360 درجه میشه همون جای خودت باید بگی ۱۸۰ درجه فرق داریم  

دیگه وسیله نده بهش تو حرفم بنداز اتومو بردم تعمیرگاه انگار از دست بچه افتاده بود مخزن آبش شکست

360 درجه میشه همون جای خودت باید بگی ۱۸۰ درجه فرق داریم     دیگه وسیله نده بهش تو حرفم بن ...

😂

وسیله دادن که دیگه عمرا ...

واقعیتش من نمیتونم به شوهرم بگم این چیکار کرده تازه برام این اتو رو خرید الان میخام بگم بیاد پایین یه لحظه جریانو بهش بگم 

یه فکری بکنه خودش..