2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 3585 بازدید | 150 پست
خانوما من بعد عکس رنگی باردار شدم 

مبارکه عزیزم.ان شاالله بسلامتی سپری کنی

بعد چه مدت اقدام باردار شدی با عکس؟

خودت خواستی انجام بدی یا دکتر گفت؟

هر کسی بخواد میتونه محض اطمینان انجام بده یا حتما باید دکتر بگه؟

مبارکه عزیزم.ان شاالله بسلامتی سپری کنی بعد چه مدت اقدام باردار شدی با عکس؟ خودت خواستی انجام بدی ...

سلامت باشی خانومی‌.همون ماهی که عکس انداختم. اره خودم به دکتر گفتم .اخه چند ماهی بود با وجود فولیکول خوب و اینکه شوهرمم مشکلی نداشت باردار نمیشدم.واسه همین رفتم که فهمیدم بخاطر آی یو دی که گذاشته بودم لوله هام بسته شده .که خداروشکر حل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعد اون پریودی دیگه پریود نشدم اما عکسم کامل انجام نشد باید باز میرفتم بنظرم معجزه بود

همون ماه عکس اقدام کردی؟ببخشید جنسیت بچت مشخصه؟منم اینماه گرفتم .

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
خوبه ک بفرستنت ...من ۲سال هی قرص و دوا درمون باردار نمیشدم اخرش عکس رنگی دکترم نوشت هی بهم میگفتن سخ ...

سلام عزیزم. شما بعد از عکس رنگی باردار شدین؟ 

یعنی عفونت داشتین ک لوله هاتون بسته شده بود یا نه؟ 

چندم پریودی باید رفت؟ 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

بچه ها من رفتم امروز کلینیک ناباروری ابن سینا شریعتی و عکس رحم دادم .اومدم براتون بگم . 

بچه ها من خیلی استرس داشتم ولی خدا رو شکر خوب بود . 

با بیحسی انجام دادم نه بیهوشی .

1 ساعت قبل شیاف دیکلوفناک زدم خودم و 10 دقیقه قبلشم ژلوفن خوردم . 

راستش بیشتر معاینه قبلش درد داشت و بعدش گفتم سر کننده بزن و گفت زدم ولی من که چیزی متوجه نشدم . بعدم گقت کمی جسبندگی دهانه داری و همکاری کن .

خلاصه من داشتم سکته میکردم این رو شنید م .

ولی مایع رو که تزریق کرد فقط نفس عمیق کشید م و کمی زیر دلم تیر کشید .مثل درد پریود .خیلی کوتاه و گذرا . 

و کفت تمام شد . در کل 2  تا 3 دقیقه بیشتر طول نکشید . 

بچه ها قابل تحمل و اگر مشکلی هم نداشته باشید که کلا همین درد ریز هم ندارید . 

ولی الان هم کمی دل در د خیلی کمتر از پریود دارم . 

خلاصه اینکه نگران نباشید و برید حتما بدون بیهوشی .چیز خاصی نیست . 

لطفا برای منم خیلی دعا کنید . 

خدایا سپاسگذارم

سلام خانمهای گل

عکس رنگی انقدر که میگن سخت نیست

بیخود نترسید

دردش مثل درد پریوده

قبلش شیاف استفاده کنید حتما

حواستون باشه شیاف رکتال هست یعنی باید تو مقعد استفاده بشه.ساده تر از اونی هست که میگن

سلام منم دیروز عصر رفتم عکس رنگی گرفتم.لوله هام باز بودن و درد زیادی نداشت.ولی من قبلش خیلی ترسیده بودم،ولی اونجور که گفتن ترسناک نبود.اصلا نگاه نکنید وسعی کنید ریلکس باشید.تا شب هم دردی مثل پریودی خفیف داشتم که با مسکن رفع شد.اصلا استرس نداشته باشید.من اصفهان انجام دادم کلینیک تابان.عالی بود عالی. 

سلام بچه ها من بالاخره رفتم عکس رنگی خیلی راحت بود خیلییی برید سونوگرافی ارین صادقیه با بی حسی انجام میده عالیه خیلی تمیز و بدون درد با بیمه تکمیلی ۱۵۰ شد هزینم بدون اون ۵۰۰ میشه 

من تازه رفتم اصلا سخت و دردناک نیست فقط درد وسیله معاینه ک جا میذاره هست اونم قابل تحمل واقعا راضی بودم اسلامشهر رفتم سونوگرافی سلامت با دستگاه جدید بدون درد

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

من بعد از یک سال تعلل در انداختن عکس رنگی رحم امروز به خودم جرات دادم و رفتم. جایی که رفتم به پیشنهاد یکی از نی نی سایتیا بود که خانم طاهری از مرکز سونوگرافی صدرا تهرانپاری معرفی کرده بود. واقعا خانم با حوصله ای بودن یک ربع فقط قبلش توضیح دادن که قرار چه اتفاقی بیفته و‌چرا عکس رنگی رحم گرفته میشه. بسیار با حوصله و بادقت کار کردن و بسیار عالی بود البته کمی داره ولی کاملا عادی و قابل تحمل و زمانش بسیار کوتاهه. حتما سریع اقدام کنین و کارتونو الکی عقب نندازین.