2777
2789

اینقد  قوی  و خوش  هستم  واسه  خودم  که بدون  اون  هم زندگی  کنم  یه قطره  اشک  هم نمیریزم  

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی تو بهش نمیرسی باز یه زنی زنی رامتهم کرد طرف .... داره خودش تنوع طلبه به این طفلک چه ربطی دار ...

خب میتونه باهاش حرف بزنه ببینهـ مشکلش چیه این کارو میکنه

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞

هیچی میگم با گوهای جدیدت بهت خوش بگذره خر مگس خان بعد هم طلاق 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
شوهرم تو کار جدید دو سه تا خانوم بودن من اصن روانی شده بودم صبح تا شب فک میکردم الان شوهرم باهاشون س ...

خداروشکر 😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

سریع نباید میدون رو خالی کرد واسشون ......

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...

عزیز های دل درسته که به احساس زن یه لطمه بزرگی میخوره

حالا در فرض هم که طلاق گرفتی بچه رو هم دادی به باباش پول داشته باشی تحصیلکرده وخوش قیافه هم باشی ولی خب اخر چی

کلا الان دید جامعه به ازدواج تغییر کرده 

اکثرا تنوع زبان با اون میخوای چکار کنی 

ایده خوبیه😂

باور کن من اگه شوهرم خونه و ماشین داشت ازش میگرفتم یه تعهد رسمی و محضری هم ازش میگرفتم که ماهانه فلان مبلغ نفقه خودمو بچه رو بده خودشم بیرونش میکردم نکبتو😂😂😂😂اما متاسفانه هیچی نداشت و من مجبور شدم طلاق بگیرم😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
گل بی عیب خداست.  کی کامل و بی عیبه. با این حرفها تن و بدن من رو نلرزونید

بله در کل بی عیب ک اصلا وجود خارجی نداره

بعضیام هستن خیلی خوبن عیباشون جزیی و کم پیداست ولی هستن کسایی هم ک عیباشون زیاده و گنده😫

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...