2777
2789
با توررفتین؟؟ هزینه رفت و امدش چقدر شد برای شما؟ کجاها رفتین که خیلی خوب بود

نه عزیزم گفتم ک با ماشین داداشم، من نرفتم مامان و داداش و زن ا اسم از مرز بازرگان رفتن 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا پسرخالم با زنش رفته بود همین چندماه پیش نفری 2 تومن با تور 6روز و5 شب همه جاهم گشتن میگفت کل ...

پس یا اینا دروغ میگن یا سر کیسشون کردن البته اینا به قول خودشون یه تور گرون قیمت و خوب گرفته بودن چندتا کنسرت هم رفته بودن یه کشتی کرایه کرده بودن به پول ایران روزی شیش تومن البته من عکس وفیلماشونو تو وضعیتشون دیدم هتل ورستورانهای خیلی گرون لاکچری رفته بودن 

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

ارزون ترین موقع خرداد

گرون تریناش تابستون

موقع سرمام به درد نمیخوره 

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
پس یا اینا دروغ میگن یا سر کیسشون کردن البته اینا به قول خودشون یه تور گرون قیمت و خوب گرفته بودن چن ...

اره جاهای لاکچری قیمت هاش بالاست شاید هم راست میگن 

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
بعضی ها جنبه شو ندارن تو خودت رو ناراحت نکن  حالا سوغات چی اوردن؟😃

بااین  همه دک وپز یه تاب برا من برا بچه هام لباس و شوهرم یه تیشرت جنساشون افتضاع بود دفعه اول شستمشون رنگشون عوض شد😒😂😂😂😂

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

ممنون از همه تون

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
زن داداش من رفته ولی از وقتی اومده کسی رو تحویل نمیگیره برامون کلاس میزاره ما هم ازش سوال نمی کنیم و ...

خواهر من با دوس پسرش رفته بود (نمیدونم چرا مادرم اجازه میداد! بعدا فهمیدیم متاهلم بوده یارو!) بعد چهارسال هنوزم کیف و لباساشو داره و همش میگه اون کیف ک از ترکیه آوردم 🤣🤣🤣🤣🤣 و نمیدونم ب چ علت ب ما کلاس میذاره و تو حرفاش همش میگه آنتالیا ک بودممممم استانبول ک بودممممم....

اصلا کم داره🤣🤣

عاشق خوراکی‌ام😋 عاشق خونه ویلایی قدیمیمون😍 بفرمایید چای قند پهلوِ دیشلمه🥰 
پس یا اینا دروغ میگن یا سر کیسشون کردن البته اینا به قول خودشون یه تور گرون قیمت و خوب گرفته بودن چن ...

اینام کنسرت رفته بودن. استادیوم برای بازی بشیکتاش رفتن دیدن .منم عکساشونو دیدم ولی کلی رستوران های خوب وباکلاس تویه هتل می موندن ک استخربزرگ داشت بیرونش نمیدونم چی بگم 

اونی ک میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یا پارتیش وااالا بزودی مامان میشم   دلم روشنه یعنی میشه منم بیام تیکر بزنم و بنویسم خداجونم خودت مواظب فندقم باش  

هزینه ها به خیلی چیزا بستگی داره ...خیلی ها هاستل میرن ارزون تر میشه..یا تاکسی میگیرن خیلی گرونه ...خرید خوراکی بازارس ارزونتر از هایپر ها هست ...و شما میتونی هم با 100 میلیون سفر کنی هم با کمتر ...ولی واسه ترکیه اصلا 50 نمیرزه ..10 میزاری روش میری روسیه ...اگر تو این رنج میخواید هزینه کنید برید روسیه ...بینظیره 

ارزون ترین موقع خرداد گرون تریناش تابستون موقع سرمام به درد نمیخوره 

تعطیلات نوروز چطوره؟؟

خواهر من با دوس پسرش رفته بود (نمیدونم چرا مادرم اجازه میداد! بعدا فهمیدیم متاهلم بوده یارو!) بعد چه ...

😂😂😂😂🤣