2777
2789

ما میخایم بریم ترکیه به نظرتون چه فصلی بریم خوبه و اینکه هزینه و تجربیاتت تون رو بگید با چه تور هایی خوبه بریم؟؟

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

یعنی هیچکی ترکیه نرفته عجبا😃😃

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

زن داداش من رفته ولی از وقتی اومده کسی رو تحویل نمیگیره برامون کلاس میزاره ما هم ازش سوال نمی کنیم ولی داداشم گفت چهار روز  ویه شب اونجا بودن  پنجاه میلیون خرج کردن.. 

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل های گرم که قطعا بهتره چون ترکیه سرماش استخوون میترکونه و نمیتونید از بازی های ابی و کروز استفاده کنید ...من اواخر خرداد به تیر رو دوست دارم چون میفته تو ایندریم ...کریسمس هم زیاد رفتم خیلی سرده ...

ما با تور هم نمیریم ..اگر بار اولتونه تور بگیرید چون زباناشون افتضاحه

زن داداش من رفته ولی از وقتی اومده کسی رو تحویل نمیگیره برامون کلاس میزاره ما هم ازش سوال نمی کنیم و ...

واسه ترکیه کلاس میزاره😂😂😂😂😂خدانکشتش 

ترکیه دم دستی ترین سفر ممکنه ....

واسه ترکیه کلاس میزاره😂😂😂😂😂خدانکشتش  ترکیه دم دستی ترین سفر ممکنه ....

😂😂😂

یعنی پنجاه میلیون خرج میشه واقعا😳😳😳

زن داداش من رفته ولی از وقتی اومده کسی رو تحویل نمیگیره برامون کلاس میزاره ما هم ازش سوال نمی کنیم و ...

یعنی قبل اینکه بره خوب بود رفت اومد کلاس گذاشت😂😂

واسه ترکیه کلاس میزاره😂😂😂😂😂خدانکشتش  ترکیه دم دستی ترین سفر ممکنه ....

به خدا باهاش حرف که میزنی زورش میاد جواب بده روشو میکنه اونور...قبلا وضع مالیشون افتضاع بود ولی یه دفعه وضعشون توپ شد داره عقده هاشو خالی میکنه طفلی😂😂😂

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
 به خدا باهاش حرف که میزنی زورش میاد جواب بده روشو میکنه اونور...قبلا وضع مالیشون افتضاع بود و ...

عجب 😁😁🤪

پول بهش نساخته🥶

خدا برادرت رو حفظ کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

چ رفتار زشتی خخخخخ. 

ترکیه ک بغل گوشمونه..... همه یکی در میون اونجان ک

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
 به خدا باهاش حرف که میزنی زورش میاد جواب بده روشو میکنه اونور...قبلا وضع مالیشون افتضاع بود و ...

نمیدونم‌چرا یاد مینا تو سریال هیولا  افتادم !!

احیانا هرشب راس ساعت ۱۰ زنگ نمی زنه ۴تا قپی بیاد ؟😂

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

هتلا قیمتش چطور بود. عزیز؟؟؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود